Synchrovitals II –  za regeneraciju i zdrav nervni sistem!


 

Braon staklena bočica sa zelenom etiketom i logom Siberian Wellness na kojoj piše Synchrovitals II

Synchrovitals II Siberian Wellness 

Preporučuje se kao izvor vitamina i mikroelemenata, koji dorpinose poboljšanju moždanog krvotoka i zaštite ćelija mozga kod sledećih stanja:

    • Pogoršanje pamćenja i umne radne sposobnosti;
    • Narušavanje sna
    • Visoki rizik od tromboze sudova mozga (udara);
    • Obnavljanje ćelija mozga nakon udara i trauma.
    • depresivna i anksiozna stanja

 


 

Postoji široko rasprostranjeno mišljenje da ćelije mozga nisu sposobne da se razmnožavaju i zbog toga se smatra da  se godinama njihov broj samo smanjuje. Dakle, po tome, mi smo osuđeni na pogoršanje pamćenja, gubitak živahnosti intelekta, smanjenje umne radne sposobnosti.

Na svu sreću to uopšte nije tako.

Broj moždanih ćelija se zaista s godinama  smanjuje, ali zajedno s tim:

 1. kao prvo, samo 20% moždanih ćelija su aktivne, a ostale su rezerve. To jest svi mi imamo petostruke zalihe izdržljivosti i trajnosti mozga!
 2. kao drugo, ćelije mozga imaju zadivljujuću sposobnost da regenerišu povređene strukture.

 

Na taj način u normalnim uslovima zalihe moždanog tkiva koje mi posedujemo su nam dovoljne za pet života!

Ali zbog čega onda mogućnosti našeg mozga često nisu dovoljne ni za jedan život?

Verovatno zato što se mi trudimo da živimo za desetoro.

I zaista mi danas jedemo za troje, ležimo u krevetu onoliko vremena koliko bi bilo dovoljno za petoro ljudi; udišemo zagađen vazduh koji može da ošteti zdravlje desetoro ljudi, a naš stres bi bio dovoljan za nekoliko ljudi.

 

Obnovljena formula „SyncroVitals II“   pomaže da zaštitimo ćelije mozga, da ubrzamo njihovu regeneraciju, poboljšamo ishranu i snabdevanje energijom, povećamo aktivnost i produžimo rok trajanja svog nervnog sistema.

Ekstrakti lišća ginko i azijske Hydrocótyle takođe i ekstrakti plodova gloga smatra se da su danas najefikasnija biljna sredstva koja poboljšavaju krvotok u mozgu i sprečavaju formiranje trombova u krvnim sudovima.

Kao što je poznato moždane ćelije sadrže u svojim membranama masti više nego ostale, što ih čini krajnje osetljivim na procese oksidativnih oštećenja.

Antioksidantni kompleks “SyncroVitals II” je beta karoten, vitamin A, E, C, selen, cink, bakar, ekstrakt šiška, pouzdano štiti ćelije mozga od oksidativnih procesa, koji su osnova za starenje mozga.

Neuro zaštitno dejstvo ekstrakta šiška i Hypericum-a predstavljaju jedno od poslednjih otkrića. Biološki aktivne komponente tih biljaka povećavaju otpornost ćelija mozga na deficit kiseonika, aktiviraju njihovo brzo obnavljanje kod narušavanja moždanog krvotoka.

Osim toga u poslednje vreme se intenzivno proučavaju tako važna svojstva Hypericum-a i šiška kao što su umirujuće, antidepresivno i blago uspavljujuće dejstvo.

Esencijalni fosfolipidni kompleks koji ulazi u sastav BAD „SyncroVitals II“ sadrži nezamenljive komponente membrana (opni) ćelija mozga – fosfatidilholin i fosfatidilserin. Bez tih materija teško je zamisliti dobro i dugovečno pamćenje, jer one štite ćelije mozga od oštećenja i upravo od fosfolipida se sintetišu hormoni pamćenja.

Ali najvažnije svojstvo BAD „SyncroVitals II“ je to što se sve gore nabrojane prirodne komponente koristi uzimajući u obzir individualne biološke ritmove centralnog nervnog sistema.

To pod jedan doprinosi normalizovanju bioritmova mozga koji imaju poseban značaj za zdravlje nervnog sistema, a pod dva, nekoliko puta se povećava efikasnost tih unikatnih biološki aktivnih komponenti.

Preporučuje se kao izvor vitamina i mikroelemenata, koji dorpinose poboljšanju moždanog krvotoka i zaštite ćelija mozga kod sledećih stanja:

 • Pogoršanje pamćenja i umne radne sposobnosti;
 • Narušavanje sna 
 • Visoki rizik od tromboze sudova mozga (udara);
 • Obnavljanje ćelija mozga nakon udara i trauma.
 • depresivna i anksiozna stanja

Kontraindikacije: Individualna netrpeljivost na komponente proizvoda.

Način upotrebe: po 1 žuto-zelena kapsula kompleksa № 1 ujutru i po 1 zelena kapsula № 2 uveče uz obrok.

Sastav jutarnjeg kompleksa: ekstrakt listova ginka, ekstrakt listova azijske Hydrocótyle, selen, cink, bakar, vitamin C, vitamin A, vitamin E, beta karoten, „Efnejrol“ (fosfolipidni kompleks, koji sadrži 65% fosfatidilholina i 35% fosfatidilserina).

Sastav večernjeg kompleksa: ekstrakt Hypericum-a, gloga, bajkalskog šiška

 


Poručite Synchrovitals II na broj telefona: 069 3 999 096 ill ga možete kupiti OVDE


 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *