U ovom tekstu ćete pročitati ili odslušati i kraćim videima o iskustvima sa Tiens preparatima:

 

1.  Naših zlatnih vaterpolista

2. Korisnika koji su uz pomoć njih rešili odrejdene zdravstvene probleme.

3.  Doktorka iz Bitolja

 

1. Iskustvo naših zlatnih vaterpolista

 

 Nikola Dedovića koristi Tiens Hitozan, Kordiceps i kalcijum

 

 

Sava Randjelović koristi Tiens Kordiceps i Tiens kalcijum u prahu

 

 

Strahinja Rašević koristi jonski Kalcijum u prahu i Kalcijum sa lecitinom

 

 

 

Iskustvo korisnika koji su uz pomoć Tiens preparata rešili odredjene zdravstvene probleme kao što su: 

 

Bol u kolenu

Prvi Vejkan koji je stigao u Srbiju je bio moj. Bol u desnom kolenu sa strane, mučio me više meseci, veličen vilikog dugmeta. Kada am pročitala da Vejkan pomaže pri stvaranju zglobne tečnosti počela sam da koristim po jednu kapsulu dnevno. Posle petog dana bol je prestao, prestala sam da uzimam Vejkan. Bol se javio pole dva dana u mnogo blažoj formi , popila sam još jedan Vejkan. Bol je počeo da se proredjuje. Dešavalo se kao najvaa bola kao negde izdaleka na šta sam reagovala uzimanjem kapsule Vejkana. Popila sam nešto što više od 10 kapsula kada je bol sasvim iščezao. Kada sam pročitala svojstva Vejkana odlučila sam da ga uzimam redovno, što se svodi na 2x mesečno. Bitan je kontinuitet.

 

Mršavljenje

Kutiju Antilipidnog čaja smo pili suprug i ja u koncentraciji jedne kesice na 1 l vode. Hitozan smo koristili po dve tablete naveče sa dve čaše tople vode. Rezultati su bili izvan očekivanja. Bez dijete sam oslabila 3 kg u oblasti bedara i bokova za mesec dana.

 

Aritimija, bradikardija, tahikardija

Decembar 2003. je zapamćen kao najteži period u mojoj porodici: 10 noći je moj suprug proveo u Odeljenju hitne pomoći na VMA. Kako su se gore navedena stanja smenjivala tako su se smenjivali i lekovi. Svaki sledeći lekar je zabranio prethodne, čije su se zalihe u kući povećavale, a sa njima strah i zebnja u ishod…Na informaciju da u Skoplju ima proizvoda KTM – Tiens  koji bi mogli da pomognu otišla sam i donela Holikan, Kordiceps, San Gao za supruga dok smo Antilipidni čaj pili zajedno. Dvojnu celulozu  sam uzela za sebe. Rezultati su bili izvan očekivanja.

Napadi su se rapidno umanjili, oscilacije različitih stanja su prestale. Prestali su i napadi aritmije, bez kojih je bio punih 18 meseci. Sada ih ima povremeno, posle izraženijih nervoza, ali odlazaka na VMA više nema

 

Hormonalni poremećaj i lipomi, dečak 12 god

„U mojoj široj porodici, dečaku od 12 god. su grudi porasle veličine jabukei nije postojala nikakva naznaka pubertetskih promena za njegovu dob. Maja 2008 javila se njegova majka sa pitanjem da li mu mogu pomoći. Dete su pratili lekari u Dečjoj bolnici u Tiršovoj ulici. Rekla sam da dodju posle lekarskog pregleda. Dečaku je utvrdjen hormonalni poremećaj, a u oblasti dojki bili su lipomi. Pitala sam, da li su spremni da promene ishranu, na šta je dečak odgovorio pitanjem: Tetka, da li će to meni da pomogne? Odgovorila sam da hoće. Postavio je još jedno pitanje: A da li ću da idem na operaciju? Odgovorila sam da neće, ali da mora da jede ono šta mu kažem. Odgovorio je u duhu kosovačkog dijalekta: Ću jedem!

Preporuka u ishrani je bila pravilno kombinovanje hrane po dr Heju i potpuna eliminacija kajmaka i ostalih mlečnih proizvoda, što je dečak u izobilju koristio.

Redovno je koristio Kalcijum za decu, Biocink, Spirulinu i Vejkan, prema preporuci ruskih lekara datoj u knjizi Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši, za njegov uzrast. Preporučila sam i bavljenje sportom. Već nakon tri meseca lipomi su se smanjili da je dečak neometano mogao da nosi majicu. Znaci stabilizacije hormonalng poremećaja su došli aprila 2009 god. pojavom brčića i malja na nogama, mutirajućim glasom što je potvrdjeno od strane lekara. Od zvaničnih lekova nije dobijao ništa zbog puberteta, da vide kako će organizam da reaguje, samo je bila predložena operacija lipoma. Majka dečaka je, po mom savetu, obavestila lekare da koristi Tiens proizvode, dobila je saglasnost da ih koristi, ali nisu bili zainteresovani da vide o čemu se radi. Proizvode je koristio 14 meseci. U ovom slučaju bila sam donator svih proizvoda za dečaka. Kako nisu živeli u Beogradu i tražila sam da mi dečak piše kako se oseća. U jedinom pismu koje sam dobila napisao je …“plače mi se koliko mi se jede kajmak, ali ga ne jedem“. Ovo je izuzetno važna informacija za svakoga. Dečak je doneo izuzetno važnu odluku i održao je izazove starih navika. To je snažno potkrepilo njegov oporavak i dalo mu osnova za zdraviji život! Dečak je kao mali imao bronhijalnu astmu, dok su veće alergijske reakcije bile u proleće. Proleće 2009 proteklo je bez sličnih manifestacija“

 

 

Dečak iz Švajcarske – nemogućnost hoda i govora

Dečakovi roditelji su dobili preporuku i došli do mene. Sin, star 4 god. nije govorio ni hodao. Svi nalazi lekara u Švajcarskoj su bili u redu. Dala sam proizvode po preporuci ruskih lekara iz knjige Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši za taj uzrast: Kalcijum za decu, Biocink i Spirulinu u sasvim malim preporučenim količinama. Inače, išli su na godišnji odmor u Grčku. Vratili su se nakon 10 dana sa fenomenalnim rezultatom: dete je stalo na noge, hodalo je uz tudju pomoć i počelo je kao neko mumlanje. Za Švajcarsku su poneli dosta proizvoda. Nakon tri meseca javili su da dete normalno govori i hoda.. „

 

Čirevi na glavi

Po preporuci iz familije, došao je jedan poslovni čovek sa brojnim, gnojnim i velikim čirevima sa strane i na zadnjem delu glave.To su bili pravi krateri. Problem je trajao 10 god. Operativno se rešio čireva na temenu, nakon čega su izbili na sav preostali deo glave. Na pitanje da li mu mogu pomoći i koliko dugo bi trajalo, rekla sam mu da zavisi od njega, i  ukoliko izbaci mleko i mlečne proizvode kao i slatkiše, da bi sve moglo da se očisti i za manje od dve godine.  Prihvatio je preporuku da koristi paletu proizvoda Tiensa uz upozorenje da će mu se u početku stanje na izgled da pogorša: da će imati pojačanu sekreciju gnoja koju treba da privati da je čišćenje organizma počelo. Priznao mi je da ga nisam upozorila na to, da bi prekinuo. Bio je uporan i sve se završilo za godinu i par meseci.

 

Suve oči i revitalizacija kože vrata i lica

 

Bila sam na programu mršavljenja primenom pravilnog kombinovanja hrane po dr Heju kada mi je skrenuo pažnju na Ulje žutog noćurka, preporučivši ga kao redovan dodatak ishrani. Pored noćurka prepručio je Spirulinu i B komplek vitamina, što se poklapalo sa preporukom kineskih i ruskih stručnjaka za ishranu. U knjizi Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši u delu u kome piše o simptomima nedostatka Omege 3 i 6 kiseline, i pronašla, izmedju mnogih drugih simptoma i sindrom suvog oka, koji je kod mene bio prisutan više od 20 god. Počela sam da ga koristim 3x po 2 kapsule ulja žutog noćurka i bila fascinirana rezultatom. Prestala sam da koristim kapi za oči i pored višečasovnog korišćenja kompjutera. Istovremeno koža lica i vrata vidno se promenila na bolje. Osobe koje me nisu dugo videle pitale su šta sam to radila sa sobom i bukvalno me zagledale da u blizini uha nemam koji šav… Ulje žutog noćurka koristim redovno, ne tako intenzivno.

 

 

Ozonizator i pasta za zube – bol posle operacije zuba

Ozonator za čišćenje voća, povrća, mesa, vazduha i vode koristim već pet godina redovno. Aprila 2010 godine operisala sam veliku cistu na gornjoj levoj trojci. Tek krajem septembra meseca protetičar je pristao da mi stavi most, stalno me upozoravajući na ozbiljan problem koji sam imala. Estetska strane je, zadovoljena, ali u predelu trojke je ostao stalno prisutan bol, ne samo na dodir.  Pastu Tiensa koristim već dugo, ali nisam se setila da zube perem pročišćenom vodom sa aktivnim kiseonikom, što sam počela redovno da radim od marta ove godine. Nisam se iznenadila kada je bol, nakon dvadesetak dana nestao.

 

Grč u želucu

U početku javljanja grča u želucu nisam obratila pažnju. Kada je počelo učestalo javljanje, bilo je i sve bolnije i duže je trajalo i bilo je tesno povezano sa nekim psihološkim stanjima. Znala sam da su grčevi posledica nedostatka kalcijuma. Bliža namena Kalcijuma za žvakanje bila jeda obezbedi probavnom traktu pravilno funkcionisanje. Ne mogu precizno da navedem kada sam se oslobodila ovog, veoma neprijatnog bola, jer sam nastavila i dalje da koristim po dve tablete Kalcijuma za žvakanje dnevno.

 

Parkinsonova bolest

Posle nastupa na TV BN kada je predstavljena Bowen tehnika, stigao je izričit zahtev da dodjem kod bake od oko 80 god. Nisu prihvatili moju preporuku da dodje lekar ili fizioterapeut, tako da sam prihvatila da pomognem. Baka nije ustajala iz kreveta oko 2 meseca, imala je bolove u kičmi. Pored Bowen tretmana preporučila sam da poboljšaju ishranu organizma sa Tiens dodacima ishrani, što je prihvaćeno. Bol u kičmi, prisutan godinama prestao je nakon desetak dana. Ustala je iz kreveta nakon mesec dana, boljeg raspoloženja. Imala je šest Bowen tretmana, proizvode je koristila više meseci: Kalcijum, Biocink, Kordiceps, Vejkan, Ikan, Holikan, Ulje žutog noćurka, Iner Welnes.

 

 

Grčevi u nogama

Imam 64 god. Retko imam sasvim male grčeve, dužine 1 – 2 cm. Kao blagi titraji. Medjutim, u toku zime, 2010 god. imala sam u grč u tri prsta leve noge, za, otprilike jedne minute bol se proširila do skočnog zgloba, a zatim do kolena. Osetila sam užasnu bol. Supruga sam zamolila da mi odmah da celu kesisicu kalcijuma od ribljih kostiju, rastvorenu u vodi. Istog momenta kada sam uzela gutrljaj kalcijuma, još dok nisam progutala, grč je prestao. Bila sam zapanjena brzinom delovanja i tog trenutka, značaj kalcijuma u jonskoj vezi, postao mi je jasan. Usvojivost je velika i odvija se istog momenta kada udje u naša usta. Još jednom se grč pojavio maja 2011 god. u mnogo blažoj formi u prstima noge, ponovila sam postupak i dobila isti rezultat: grč je odmah nestao

 

Alergijski bronhitis

Kašalj 7 godina – počelo je bezazlenim kašljucanjem, a kako je vreme odmicalo postajao je sve češći i dublji sa prognozom nastanka astme. Lečila sam se zapadnom medicinom ali bez uspeha.Nakon samo 7 dana korišćenja Tiens (Tianshi) preparata: Hitozan, Kordicepc, Ulje belog luka i Antilipidni čaj, kašalj se značajno ublažio a posle mesec dana i potpuno nestao. 

.

Pomoć pri učenju

Marija, 35 godina

Nakon velike pauze u studiranju vratila sam se knjizi. Imala sam velikih problema sa pamćenjem i oštrinom misli. Situacija se značajno poboljšala korišćenjem sledećih preparata: Kalcijum, Cink, Beauty duo i Vejkan

 

 

Bolovi u kostima

Danilo, 62 god.(moj otac)

Ujutro mi je bilo jako teško da ustanem zbog bolova u kostima. Nakon korišćenja Tiens preparata bolovi su značajno ublaženi: Kalcijum, Cink, Kordiceps, Hitozan, Holikan, Spirulina.

 

Golubović Žiža, 063/648-435

 

Moj prvi susret sa Tiensom bio je izvanredan! Na prezentaciji proizvoda prvi put sam čula o kineskoj tradicionalnoj medicini i ODMAH sam rekla OVO JE ZA MENE! Mogućnost da koristim proizvode koji su pripremljeni prema receptima starim više hiljada godina kinsko-tibetanske medicine za mene je bio zadivljujući podatak. Sa puno optimizma i volje prvo sam krenula od sebe. Dobro sam se osećala i bila dobrog zdravlja, ali u mojim godinama i te kako je potrebno da preventivno uradimo nešto, kako bi nam zdravlje i dalje bilo dobro. Odredjeni problemi su bili prisutni:

 

Problem varirajućeg pritiska

Danas imam 70 godina. Proizvode Tiensa koristim već sedam godina. Pre Tiensa godinama sam lekovima održavala varirajući pritisak. Leka za pritisak nema, samo preporuka da lekovi moraju da se koriste stalno, što sam disciplinovano i radila. Uzela sam proizvode za čišćenje organizma Antilipidni čaj, Hitozan i San gao. Ubrzo sam se osetila znatno bolje, imala sam više energije. Varirajući pritisak je prestao da bude moj  problem za oko tri meseca. Već sedam godina se družim sa  Tiensom, promenila sam i navike u ishrani, od proizvoda Tiens ne odustajem. Koristila sam sve proizvode koji su kod nas sertificirani i mnoge tegobe su nestale.

 

Opstipacija i gastritis

Proizvode koristim prema uputstvu iz knjige Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši. Naizmenično samkoristila Čaj za mršavljenje, Digest i Dvojnu celulozu više od tri meseca. Ujedno sam promenila i način ishrane: smršala sam 5 kg. Sita i bez dijete. Danas nemam ni opstipaciju niti žestoke bolove u želudcu. Za rešavanje gastritisa su zaslužni Hitozan i Digest. Danas redovno posle jela koristim Iner vellness koji pomaže varenju.Kada sam dobila tako dobra i brza iskustva počela sam svim srcem i sa puno sigurnosti da ove proizvode preporučujem i mojim prijateljima i poznanicima kako bi mogli da reše svoje tegobe, posebno od kada su proizvodi Tiensa proglašeni brendom u Kini 2009 god!

 

 

Trigliceridi

To je sledeći problem kojeg više nemam. Proizvode koristim prema preporuci iz knjige Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši: Čaj za mršavljenje, Antilipidni čaj, Hitozan, Kodiceps, Holikan, Iner Vellness i Biljnu esenciju za mršavljenje u prahu. Uradila sam kontolu posle tri meseca: moj dugogodišnji problem je nestao, kontole radim povremeno – sve je u redu.

 

 

Štitna žlezda

„Ćerka od mojih prijatelja, 36 godina, primetila je s vremena na vreme promene na prednjem delu vrata.  Obratila se lekaru i dobila odgovor da je u pitanju štitna žlezda, da nije ništa alarmantno, da je potrebno samo da se prati. Kako nije bila zadovoljna odgovorom, uzela je proizvode za čišćenje organizma: Antilipidni čaj, Dvojnu celulozu, Kalcijum u prahu, Cink, Tablete za mršavljenje ( su namenjene za regulaciju rada štitne žlezde) u prvoj turi. Zatim, Biljnu esenciju za mršavljenje u prahu, Holikan, Ulje jegulje i Hitozan. Nakon tri meseca otišla je na kontrolu, čvorića nije bilo i rečeno je da nema šta da brine. Pokušala je da kaže šta je koristila, medjutim nisu hteli da čuju, rekavši da nastavi „to“ da pije što je ona i uradila. Povremeno koristi proizvode i veoma je zadovoljna.“

 

Dečak od osam godina – belančevine u mokraći

Baka dečaka iz Zemuna naša saradnica, rešila je da svom unuku da proizvode iz programa za decu, jer je imao problem sa belančevinama. Povremeno je oticao, bio je neraspoložen i nije hteo da se igra sa decom. Bio je dobro dok je pio lekove, ali kada bi prestao, problem se vraćao. Baka je uzela Kalcijum za decu, Cink i Spirulinu. U drugoj turi je koristio Kalcijum za žvakanje i Ulje žutog noćurka. Odmah se videla promena na bolje, bio je vedar i čio. Oporavak je bio vidan. Nastavio je da koristi Kalcijum za žvakanje, povremeno Kalcijum za decu i Cink. Problem se više nije javio, prošlo je četiri godine od tada.

 

 

Ozonator sa aktivnim kiseonikom – infekcija nogu

Na malom prstu od noge pojavio je prištić koji me je jako boleo. Pokušala sam sama da ga uklonim, ali sam napravila još gore: trpela sam jak i oštar bol. Setila sam se šta se govori na prezentacijama kada je Ozonator u pitanju: da rešava bakterijsku infekciju nogu. Držala sam noge u toploj ozoniranoj vodi oko 20 min. Osušila ih i na plik stavila prah iz jedne kapsule Hitozana pomešano sa malo jonizirajuće vode. Bol je prestao, ujutru sam skinula kožicu sa plika, ponovila postupak i sve se završilo sa 2 obloge. Sa Ozonatorom možete da prečistite sve životne namirnice koje koristimo u ishrani: meso, voće, povrće, sve žitarice, vazduh, vodu, neprijatne mirise…ako volite „miris ozona posle kiše“ sa Ozonatorom možete  da imate i tu prijatnu atmosferu u svom domu.

 

Herpes

Mom rodjaku, 46 godina, na prednjem delu stomaka često se leti javljao herpes,zbog čega je trpeo jake bolove. Kako sam sa tim bila upoznata, pitala sam da li bi pokušao da reši svoj problem. Odmah je rekao da hoće da uzme sve što mu predložim, ali da ne veruje da mu može bilo šta pomoći. Preporučila sam mu Hitozan, Cink i Kalcijum za žvakanje. Prošlo je malo duže vremena, ali rezultati nisu izostali. Izuzetno je zadovoljan, jer nema više taj problem.

 

 

Dijabetes

„Rođaka moje dobre prijateljice, stara 60 godina, imala je problem sa dijabetesom, povećanom težinom, imala je i bolove u nogama, zbog zdravstvenih problema je bila jako neraspoložena, često je govorila da se boji starosti… Knjiga Ishranom do zdravlja u filozofiji Tjanši, bila joj je vodič za sve njene zdravstvene probleme, bila joj je dragoceni putokaz da je usmeri na pravilno korišćenje proizvoda. Počela je sa neophodnim čišćenjem organizma: Dvojna celuloza, Čaj za mršavljenje, Tablete i Esencija za mršavljenje. Nastavila je Kalcijum u prahu, San gao, Kordiceps, zatim: Kalcijum za dijabetičare, Ikan i Kanli, Ulje belog luka, Ulje Žutog noćurka i Vejkan. Koristila je sve proizvode po ličnom odabiru. Redovno je sama kontrolisala šećer, koji se postepeno regulisao, oslabila je desetak kilograma bez napora i sita. Danas je zadovoljna, raspoložena i redovno koristi proizvode Tiensa

 

 

Imunitet

Moja prva komšinica, stara 70 godina, imala je loš imunitet. Prehladesu bile česte, a grip je ležala svake godine. Kada je počela da koristi proizvode, imala je zakazanu operaciju kuka kroz 6 meseci. Krenula je sa čišćenjem organizma: Antilipidnim čajem i Dvojnom celulozom, zatim je uzela Kordiceps, Propolis, Cink i Spirulinu, nakon toga je uzela Kalcijum u prahu, Vejkan Ulje žutog noćurka i Ulje belog luka. Operaciju kuka je odlično podnela, brzo se oporavila i sada se oseća odlično. Danas ima 73 godine i nije imala ni jedan grip otada. Redovne prehlade su prestale. Nastavila je sa redovnim korišćenjem proizvoda u manjoj količini…“

 

Neuroza i depresija

Posle odsluženja vojnog roka mladić se potpuno povukao u sebe i ni sa kim nije kontaktirao. Ipak je, po nagovoru roditelja počeo da koristi prvo kompletan program za čišćenje organizma, a nakon čišćenja koristio je naizmenično sledeće proizvode: Kordiceps, Kalcijum u prahu, Vejkan, Digest, Kalcijum za mozak, Maku, Cink, Ikan i Kanli. Nakon šest meseci bilo je sve u redu

 

Muški sterilitet

Mladom bračnom paru iz Makedonije, posle četiri godine lečenja steriliteta lekari u Skoplju su rekli da nema nade. Radilo se o muškom sterilitetu, nije bilo pokretljivih spermatozoida. Po nagovoru njihove tetke, a moje prijateljice, došli su kod mene samo da bi zadovoljili rodjaku. Nisu verovali, ali su oboje krenuli da koriste preparate TIENS-a: Kordiceps, Kalcijum u prahu, Vejkan i Cink u prvoj turi. Preporučila sam da uradi spermogram posle prve ture. Svi smo bili iznenadjeni i obradovani sa rezultatom: 15% je bilo pokretljivih spermatozoida. Vratila im se vera u pozitivan ishod i nastavili da koriste: Kalcijum za mozak, Vejkan, Maku i Cink. Poslednja tura je bila  Ikan, Ulje jegulje i Kanli. Nakon godine dana i dva meseca došlo je do trudnoće i januara ove godine dobili su devojčicu. Svi smo bili srećni zbog toga.

 

Jastuk Tiensa

Dugo sam tragao za jastukom koji bi mi odgovarao: ili su bili mekani ili tvrdi i nikako sebi da obezbedim dobar i zdrav san, a da se pritom ne oznojim. Kako sam član Tiensa čuo sam pozitivne priče o jastuku od većeg broja saradnika. Odmah sam ga kupio. U početku je bilo malo neobično, ali glava mi tačno legne na uzglavlje i počeo sam manje da se okrećem no obično, kako sam se okretao ranije. Navikavanje nije dugo trajalo: sada dobro spavam, ne znojim se i budim se odmoran. HVALA TIENSU ZA JASTUK.

 

Visoki krvni pritisak

Moja ujna je umala visoki krvni pritisak. Dugo je koristila samo Antilipidni čaj, sredila je pritisak i oseća se mnogo bolje. I dalje koristi samo Antilipidni čaj

Nastavila je da koristi Mravlju kiselinu, Ulje jegulje, Vejkan i Maku ( Maku zbog bešike).

 

Glavinić Milena, 3391-159, mob.064/203-4141

.

 

Multipleks skleroza:

Devojčica od 14 god. za vreme bombardovanja, obolela je i bila je u kolicima. Mojom preporukom počela je da koristi proizvode za čišćenja organizma: Antilipidni čaj i Dvojnu celulozu, zatim je produžila sa čajem a počela da koristi Hitozan. Nastavila je da koristi Kordiceps, Kalcijum u prahu, Cink, Kalcium za žvakanje i San Gao, nakon čega je svojom rukom napisala svoje iskustvo: Tačno posle 47 dana osetila sam prve pozitivne promene: sigurnost u rukama je veća, pisanje brže i rukopis je lepši. Ravnoteža tela je bolja, sigurnije hodam i manje se zamaram. Snaga u mišićima je veća. Posle 6 godina opstipacije, stolica je redovnija. Izgubila sam višak kilograma. Cirkulacija je bolja i bolje se psihički osećam. Drhtanje ruku, nogu i glave nije mi se povuklo. Pogled mi se i dalje muti, podrhtava i javljaju se duple slike. Govor je još uvek otežan. Funkcija bešike se nije popravila, imam često mokrenje.

 

 

Moja iskustva sa vodećim Tjanši preparatima

 

Imala sam sledeće tegobe:

Nizak pritisak,

Trigliceride,

Ciste na oba bubrega,

Brzo sam se zamarala,

Zadnjom analizom krvi, masnoća u krvi je bila ogromna: 22,80 kada se i moja doktorka zabrinula jer je mogao da me zadesi moždani udar ili šlog. Nisam imala višak kilograma. Sve moguće što sam znala i čula da pomaže, koristila sam – rezultati nisu stizali. Verujte mi da sam bila toliko nesrećna da sam plakala zbog te moje bezizlazne situacije.

Videvši me, jednog dana uplakanu, moja koleginica me je uputila na proizvode Tjanši, jer ih je i ona koristila i imala je odlične rezultate. ODMAH  sam krenula sa Antilipidnim čajem i Kordicepsom. POSLE MESEC I PO DANA MASNOĆE NIJE BILO. Tada sam uradila kompletan pregled: ultrazvuk unutrašnjih organa: ciste na bubrezima su nestale. NISAM MOGLA DA VERUJEM. Za regulaciju pritiska trebalo je malo više vremena, sada je normalan. Od umora ni traga.  Proizvode Tjanši koristim bez prestanka – oni daju zdravlje!

 

Moja rodjena sestra takodje koristi Tjanši preparate. Imala je kataraktu – nema je više. Vid joj se popravio.TV gleda bez naočara. Bez preparata Tjanši ne želim da ostanem. Koristim i dalje Kordiceps, Cink, Antilipidni čaj, Spirulinu, Biokalcijum, Propolis, Hitozan.

TJANŠI JE ZDRAVLJE I DALJE ĆEMO SE DRUŽITI!  PUNO HVALA!

 

Stanimirović Gordana, 3098-206 i mob.064/155-8307

 

Katarakta

 

2009 godina je godina koja mi je donela mnogo toga dobroga što se mog zdravlja tiče. Počela sam da koristim proizvode Tjanši – koji su ušli u moj život i postali su deo mene.

Upravo sam te godine saznala da imam kataraktu na oba oka, a para za operaciju nisam imala. Obuzela me je tuga jer nisam znala šta da radim. Na moju veliku sreću, sestra je od koleginice saznala za Tjanši preparate i tada počinje moje druženje sa njima. Koristila sam Kordiceps, Antilipidni čaj i Biocink. Kada sam posle 2,5 meseca otišla na kontrolu doktori su se iznenadili: od katarakte nije ostalo ni slovo K.

TIENS JE MOJE ZDRAVLJE – POMAŽE U SVEMU. HVALA MU!

 

Tijanšijev najveći dar je zdravlje, a zatim i finansijska pomoć da ove proizvode koristimo i duže i lakše. Izneću samo deo mojih iskustava:

  1. Moj dijabetes je pod kontolom i stabilizovan.
  2. Parkinsonizam – takodje. Ruka mi zadrhti veoma retko i to u trenucima koje ne mogu da definišem (psihičkog karaktera).
  3. Imala sam kataraktu na oba oka. Desno oko sam operisala, a levo nisam i neću. Tu je svoje odradio Vejkan (pored ostalih preparata) – Kalcijum za šećer, Cink, Kalcijum za mozak, Antilipidni čaj, Biljna esncija (tablete) itd. Sve je to uticalo na moj šećer, moje oči, a i smršala sam 11 kgr. i veoma ublažila vrtoglavicu.
  4. Preneću vam i iskustva u mojoj porodici.

 

Varirajući pritisak

 

Suprug – Zoran –imao je jako visok pritisak koji je stalno varirao. Za godinu dana korišćenja Kapsule belog luka, Cinka i Holikana, pritisak je doveden u normalu i što je najbitnije, stabilan je.

 

Paradentopatija

 

Sin – Miloš – imao je paradentopatiju. sa povlačenjem desni i slabim krvarenjem.

Sve je to sredjeno i zubi su apsolutno  u najboljem stanju, samo uz intenzivno korišćenje Kalcijuma za žvakanje i Zubne paste iz Tijanšija.

 

Rahitis

 

Mojoj unuci Iskri, pre prvog rodjendana, utvrdjen je rahitis i predloženo od strane lekara da prve njene cipele budu ortopedske. Predložila sam ćerki i zetu da dete koristi Kalcijum za decu, što je ćerka odbila. Uz saglasnost zeta, Iskra je počela da koristi Kalcijum za decu, bez znanja ćerke. Na prvoj sledecoj kontroli stanje je bilo vidno popravljeno. Upoznala sam lekara da joj dajemo Kalcijum za decu krišom od majke. Lekar je dao savet da na sledeću kontrolu dete dodje sa majkom, što je i uradjeno. Lekar je dao mojoj ćerki sledeći savet: da, ukoliko želi drugo dete, odmah počne sa korišćenjem kalcijuma, što je i uradjeno. Rođeno je drugo dete koje nije imalo problema sa rahitisom. Hvala Tiensu.

 

 

Ešerihija koli

 

Moja unuka Iskra – ešerihiju koli je „zaradila“ na moru. Primenili smo sve savete lekara koji se daju kada su deca u pitanju. Nismo dobili rezultate. Na veliko iznenadjenje i čudjenje lekara – pedijatra ešerihija koli je nestala posle upotrebe Kalcijuma za decu i redovnim zapiranjem rastvorom Hitozana u vodi pročišćenoj aparatom sa aktivnim kiseonikom.

 

Kancer mladića iz Budimpešte

 

Moj sin je radio u Budimpešti. Pre dve godine javio se telefonom i vidno potrešen, pitao me da li bi, možda, nešto od proizvoda Tijanšija moglo do pomogne njegovom kolegi ( 36 god.) za kancer pluća. Spremno sam odgovorila: treba pokušati – ovo nisu lekovi, ali doprinose jačanju i stabilizaciji organizma… Dva puta sam poslala kompletan program za borbu protiv raka iz  knjige Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši – autora Batečko i Derevjanko. Oporavak je bio neverovatno brz, tako da nema sumnje da mu proizvodi nisu pomogli. Kada je počeo da radi pitao je mog sina da li ima moju sliku da me bar vidi kako izgledam. Uzeo je sliku poljubio i po ko zna koji put se zahvalio. Kada mi je sin o ovome pričao – plakala sam od sreće. Proizvode Tijanši je nastavio da kupuje u Budimpešti.

 

Preporučiti proizvode Tijanši nije teško, jer su izuzetnog kvaliteta. Imam još mnogo iskustava što se zdravlja tiče. Sva ta pomoć koju sam drugima pružala i pružam, za mene predstavlja ogromno zadovoljstvo, jer je u pitanju zdravlje. Tijanši nagradjuje svoje saradnike i donosi nam i veoma značajno zadovoljstvo, a to je materijalna sigurnost. Vraćajući nam deo novca kojim smo kupili proizvode – daje nam mogućnost da za sledeće proizvode izdvojimo manje para, što je izuzetno dobro došlo svima. 

 

 

3.Doktorka iz Bitolja koja je uz pomoć Tiens preparata izlečila autoimunu bolest lupus

 

 

 

 

4.Zaključak

 

Rešenje postoji! Neodustajanje je način da do rešenja dodjemo, ma koliko teško ili nedostižno ili nemoguće delovalo. Treba se naoružati strpljenjem, naći informacije, osetiti da li je to za nas ili nije. Tu naravno nekada ne možemo jasno čuti istinu jer može biti sakrivena iza puno slojeva formiranih ograničavajućih uverenja, emocija ili toksina. Ne osudjujte  sebe zbog toga. 

Ono što pravi razliku jeste upravo akcija koja nekada podrazumeva unutrašnje a nekada spoljašnje pokrete. Ono što pravi razliku je neodustajanje i neodstupanje. Ok je imati puzu, ok je izgubiti kolosek. Ok je promeniti pravac. ALi ono što je važno da svoj problem rešite jeste da preduzmete akciju i poručite svoje proizvode koji će vam pomoći da ozdravite.

Tiens preparate pogledajte OVDE

 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *