bela kutija sa bordo elemtentima

Paralcleanse Triple Set (Antiparazit program) – 2.850 rsd

Paracleanse triple set predstavlja antiparazitni program koji se sastoji iz 3 formule i predstavlja sveobuhvatan uticaj u borbi protiv parazita.

100% prirodni proizvod.

Formula 1 – to su kapsule koje su namenjene čišćenju creva i puteva za izbacivanje žuči. Sastav: jela, sena,
oskoruša…

Formula 2 – Predstavlja snažni antiparazitni udar. Takodje je u vidu  kapsula samo druge boje. Sastav: morač, jela…

Formula 3 – Ovde je reč o spoju meda i snažnih biljnih ekstrakata. Sastav: med karanfila, nana, kamilica i zlolesina. Zadatak Formule 3 je obnavljanje crevne mikroflore i izbacivanje parazita koji su se nataložili iz puteva za izbacivanje žuči.

Reč je o veoma ozbiljnom preparatu i pristup kod korišćenja treba da bude veoma ozbiljan!

Pre nego što počnemo da koristimo ovaj proizvod potrebno je da se organizam pripremi kako bi očistili puteve za izlučivanje žuči, jetru, bubrege i sve ostale organe i kako ne bismo osećali mučninu ili bolove usled nepripremljenosti „terena“ .

Priprema organizma se obavlja 10,15 pa i  do 30 dana pre korišćenja Paracleanse Triple seta. Priprema se obavlja  preparatima Limfosan Pure life, Baikla 6 i PIK (sva tri zajedno ili minimum Limfosan Pure Life i Baikal 6).

Ovo čišćenje prosečno traje od 15 dana  do  1 mesec, nakon kog se može pristupiti čišćenju organizma uz pomoć Paracleanse Triple Seta.

Ovaj Antiparazit  program proporučuje se da se radi 2 puta godišnje, na jesen i u proleće.

Znači, ovaj trofazni biljni kompleks će normalizovati funkciju creva i  mikrofloru.

Zbog izraženog efekta čišćenja proizvoda, moguć je gubitak nekoliko kilograma težine.

Ovo je uglavnom zbog uklanjanja toksina i viška tečnosti iz tela. Stoga, pazite na unos vode, potreban je veći unos tečnosti.

Dakle:

Formula 1 obezbedjuje normalizovanje funkcije creva i puteva za izlučivanje žuči. Glavni zadatak tog složenog biljnog kompleksa je priprema creva i puteva za izlučivanje žuči za aktivno čišćenje.

Formula 2 ima dejstvo čišćenja. Glavni zadatak druge faze je aktivno čišćenje.

Formula 3 – Obnavljanje i sekundarna prevencija. Glavni cilj treće faze je obezbeđivanje obnavljanja mikroflore creva nakon aktivnog čišćenja.

Upotreba:
 
Prvog i drugog dana  uzeti dve kapsule proizvoda lzvori čistoće – Formula 1 i jednu odmernu kašičicu proizvoda Enterovit, sa čašom vode pola sata pre doručka;

od 3. – 14. dana: uzeti dve kapsule proizvoda lzvori čistoće – Formula 1, pet kapsula proizvoda Phytopar – Formula 2 i jednu odmernu kašičicu proizvoda Enterovit, sa čašom vode pola sata pre doručka;

15. dana: uzeti dve kapsule proizvoda lzvori čistoće – Formula 1 i jednu odmernu kašičicu proizvoda Enterovit sa čašom vode pola sata pre doručka.