Izleti, putovanja, avanture u svakoj zemlji na planeti!

devojka sa šešorom u zelenilu okrenuta ledjima

GRČKA (GREECE)

Elafonisi, plavo nebo i more i roze pesak na plaži

From Kissamos Port: Boat Cruise to Balos Lagoon & Gramvausa

Idite na celodnevno krstarenje brodom iz luke Kisamos da biste videli jedno od najneverovatnijih mesta u Grčkoj. Posetite venecijanski zamak na ostrvu Gramvusa, a zatim plivajte u čistim vodama fantastične lagune Balos

Chania: Boat Trip with Guided Snorkeling & Stand-Up Paddling

Ronite s disaljkom uz morski život Egejskog mora na 3-satnom izletu brodom iz Hanije. Plivajte u kristalno plavim vodama uz obalu Almiride i otkrijte zadivljujući morski život

Balos - malo ostrvo i prelepo tirkizno teget more

Chania: Luxury Tour to Balos and Falassarna Beach with Lunch

Proživite nezaboravan dan na Kritu, pogledajte lagunu Balos sa veličanstvene tačke gledišta i uživajte u kristalnoj vodi na plaži Falassarna na pažljivo organizovanom luksuznom jednodnevnom izletu na plažu.

BALI (BALI)

Mladić vesla u svom čamcu na Baliju

Severni šarm: jezero Bratan, kapija Handara, vodopad i ljuljaška.

Krenite u privatni obilazak najpoznatijih znamenitosti Balija koje uvek vidite na razglednicama i Instagramu! Snimite fotografije i doživite lepotu severa. Uronite u prirodu i balijsku kulturu dok istražujete spomenike i prirodna čuda.

Par prolazi kroz neku gradjevinu koja kao da je podeljena na pola

Bali: Celodnevni obilazak najzanimljivijih događaja na Instagramu

Otkrijte Bali na prilagodljivom jednodnevnom izletu do njegovih najprepoznatljivijih lokacija. Od kapije raja do ruralnih polja pirinča u Ubudu, doživite fotografije iz prve ruke koje ste već videli na mnogim profilima na Instagramu.

Devojika pliva sa morskom ribom

Sa Balija: Plivanje sa Manta Rais u Nusa Penidi

Plivajte sa veličanstvenim zracima mante Nusa Penide na neverovatnom izletu sa balija na ronjenje. Zaustavite se u čuvenom zalivu Manta, otkrijte prirodne lepote Kristalnog zaliva i idite na Mangrove Point za savršenu avanturu ronjenja u Indijskom okeanu.

ŠPANIJA (SPAIN)

Baresolona, puno turista

Barselona: Ulaznica za park Guel

Posetite Park Guel, jedno od Gaudijevih glavnih dela u Barseloni. Uživajte u spektakularnom pogledu na Barselonu i istražite ovaj zadivljujući zeleni prostor koji je okružen modernističkom arhitekturom.

Sagrada Familia i jezero ispred

Barselona: Ulaznica za brzi pristup Sagrada Familia

Brzo uđite u Gaudijevo nedovršeno remek-delo, Sagradu Familiju, i istražite najposećenije obeležje Barselone sopstvenim tempom uz informativni audio vodič.

Ruka koja drži kartu ispred jedne od Gaudijevih zgrada

Barselona: Hola Barcelona Travel Card sa višednevnim opcijama

Istražite Barselonu uz kartu za javni prevoz koja vam daje besplatan, neograničen pristup saobraćajnim mrežama u gradu i njegovim predgrađima. Doživite lepotu Barselone i otkrijte njena mnoga blaga uz propusnicu od 48, 72, 96 ili 120 sati

SRBIJA (SERBIA)

dve devojke na brodu piju vino

Beograd: Privatno VIP krstarenje za 2 sata

 Uživajte u ekskluzivnom privatnom rečnom krstarenju u Beogradu. Ukrcajte se na svoj privatni pontonski čamac sa profesionalnim kapetanom koji govori engleski. Započećete svoje nezaboravno putovanje iz prelepog zemunskog okruga.

Most i zalazak sunca u Beogradu

Beograd: Krstarenje uz zalazak sunca sa voćem i pićem

Uživajte u atmosferskom krstarenju za odličan početak vaše večeri u Beogradu. Pogledajte grad iz drugog ugla. Uživajte u pogledu na Beograd dok sunce zalazi.

 

Reka i most i zalazak sunca

Iz Beograda: Novi Sad i Karlovci Degustacija Sremskih vina

 Posetite kulturnu prestonicu severne Srbije i otkrijte mešavinu kultura u Novom Sadu. Imajte zadivljujući pogled na Petrovaradinsku tvrđavu na Dunavu i probajte domaća vina u Sremskim Karlovcima.