Recepti Medicinskog Medijuma

Recepti, inspiracija, način kombinovanja namirnica i sve što će vam pomoći na vašem putu isceljenja i zdravog života! Uživajte i budite kreativni!

voda sa limunom

Vode

salata

Voćni mix

sladooled sa vaflima

Sladoledi

Hleb bez glutena

Hleb

mafin

Slatkiši

 Sladak krompir i zelena salata

Sladak krompir kuvajte na pari dok ne omekša. Pomerite i ohladite.Od javorovog sirupa, timijana, alive paprike, mustard praha, morske soli i bibera napravite preliv. Napraite saltu od zelene salate, bebi spanaća, rukole, krastavca, crnog luka i celera i sve to pomešajte sa krompirom i prelijte prethodno spremljenim prlivom od začina.

 

 Prolećna salata

Tikvice, luk, javorov sirup, tahini, tumerik, mustard prah,  kajenska paprika, morska so, crni biber, iscedjen limun, voda, pomešati u blenderu. 

Bebi spanać, romain salata, rotkvice,krastavac, čeri paradajz, crveni kupus, grašak, mikro bilje, avokadno.Preliti spremljenim prelivom od tikvica i začina.

 

 Brokoli sa sosom od luka

Sladak krompir kuvajte na pari dok ne omekša. Pomerite i ohladite. Od javorovog sirupa, timijana, alive paprike, mustard praha, morske soli i bibera napravite preliv. Napraite salatu od zelene salate, bebi spanaća, rukole, krastavca, crnog luka i celera i sve to pomešajte sa krompirom i prelijte prethodno spremljenim prlivom od začina.

 

 Adrenalne užine

Jabuka, celer, urma/Narandža, avokado, spanaćpari /Slatki krompir, kelj i sok od limuna/Krastavac, avokado i sok od limete/Banana, urme i rimska salata/Kokosova voda, suve kajsije i celer/Kokosova voda, banane i spanać/Kruška, bobice i mača/Mango, smokve i celer/Narandža, korijander i zelena salata/Maline, mandarine i zelena salata/Bobičasto voće, sirovi med i krastavac/Jabuka, urme i zelje/Banana, groždje i zelena salata sa crvenim listovima/Jabuka, karfiol i krastavac/Lubenica sa sokom od limete i sokom od celera

 

Kako da se pokrenete sa mrtve tačke?

Program u trajnju 4 nedelje koji će vam pomoći da se pokrenete sa mrtve tačke i istrajete. Dobićete alate čijim korišćenjem ćete se garantovano pokrenuti ka onome što želite da postignete. NIsu zahtevni za primenu. Kliknite na dugme ispod da krenete u susret svojim željama koje čekaju na vas.

 

Najpopularniji blog postovi

Kopriva

Kopriva

Poglavlje govori o tome kako zla trava koja se ne voli od detinjstva ne samo da šteti ljudima, već ih i leči... Od svih biljaka u Sibiru, kopriva je možda jedina koja ima tako nezavidnu reputaciju – raste ispod ograda, bolno gori i ne donosi radost kada sa njom...

Renaissance Triple Set – za detoksikaciju organizma

Renaissance Triple Set – za detoksikaciju organizma

Renaissance Triple Set  -  čišćenje organizma na 3 nivoa i lično iskustvo Renaissance Triple Set -  6.010 rsd Renaissance Triple set je je potpuno nov sistem trostruke podrške organizmu koji obavlja: -medjućelijsko čišćenje -unutarćelijsko -antioksidantnu ćelijsku...