RESCUE REMEDY – preparat prve pomoći, za urgentne situacije, stanja šoka, traume, intenzivnog straha, loših vesti…

RESCUE REMEDY za oralnu upotrebu

Koristi se kad postoji stanje intenzivnog stresa, panike, šoka, mentalne utrnulosti. To je preparat koji se može koristiti u hitnim situacijama – u slučaju nekih iznenadnih neprijatnih vesti ili povreda, sobraćajnih nesreća, prirodnih katastrofa, snažne alergijeske reakcije,svadje u porodici, vesti o smrti neke bliske osobe, ili ukoliko nas čeka situacije kojih se izuzetno plašimo kao što su npr let avionom, poseta zubaru, operacije, polaganje ispita, intervju za posao, javni nastup. Takodje prilikom ujeda insekta ili srčanog napada ili ako radite u stresnom okruženju.

U roku od jednog minuta nakon uzimanja Rescue Remedy ponovo se aktiviraju samoisceljujući mehanizmi tela. Rescue Remedy izaziva emocionalnu i psihofizičku opuštenost, a ta opuštenost je najbolja priprema i za bilo kakvu neophodnu medicinsku pomoć! Svakako, to ne može da zameni urgentnu medicinsku pomoć.
Ako konstatujemo da često posežemo za njim onda je vreme da ipak izaberemo odredjene kombinacije Bahovih cvetnih esencija kako bismo otklonili i same uzroke neprijatnih emotivnih i mentalnih stanja. Ovde možete naći spisak Bahovih cvetnih esencija.

RESCUE REMEDY za spoljašnju upotrebu

Kad se Rescue Remedy-u doda još jedan preparat,Crab apple, koji je dobar za dezinfekciju i detoksifikaciju onda je idealan i za spoljnu upotrebu za modrice, manje rane,opekotine, posekotine, otekline, ujede komaraca, herpese, bubuljice.

Može biti u vidu kreme ili u vidu kapi u sprej bočici.

Iskustvo je pokazalo da rane jako brzo i zdravo zarastuju, i često i veoma brzo prestaje svrab nakon ujeda komaraca.

Tekst Panic, svako slovo na zasebnoj bež kockici, na crvenoj pozadini