Essential Sorbents Lymphosan-Siberian wellnes 

Essential Sorbents Lymphosan iz Siberian Wellnes-a daje pametna detoks rešenja za lagan život. Namenjen problemima sa urinarnim sistemom, jetrom, šećerom u krvi, koštano-zglobnim sistemom, kardiovaskularnim, digestivnim, menopauzom i klimaksom.

Braon bež bočica sa žutom etiketom

PIK - Prirodni inulinski koncentrat

Inulin ulazi u gastrointestinalni trakt i pretvara se u fruktozu koja učestvuje u istim metaboličkim procesima kao glukoza i potpuno je zamenjuje u slučajevima kada glukozu ne apsorbuju ćelije, kao na primer u slučaju dijabetesa.

Siva bočica sa drečavo plavom etiketom

Lymphosan J Comfort, 90 g - KOŠTANOZGLOBNO SISTEM

Proizvod za aktivno i lako kretanje sa biljnim sorbentom pektinom, koji služi kao izvor hranljive celuloze i prirodni hidrolizat-kolagena. Ekstrakt šipka u sastavu kompleksa sadrži prirodni vitamin C, koji doprinosi stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje hrskavica.

Siva bočica sa rezedo etiketom

Lymphosan Nephro Support, 90 g-ZA ZDRAVE BUBREGE I URINARNI SISTEM

Biljni proizvod za urinarni sistem sa pektinom koji služi kao izvor hranljive celuloze. Biljni ekstrakti brusnice i rastavića obogaćuju porciju organskim kiselinama i vitaminima. Pektini doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.

Siva bočica sa drečavo zelenom etiketom

Lymphosan Pure Life, 90 g - ZA DIGESTIVNI TRAKT

Čisti debelo i tanko crevo, izbacuje holesterol i kiselinu iz žuči, pomaže da se smanji nivo šećera u krvi, normalizuje razmenu glukoze.Ima protivupalni i antibiotski efekat.Normalizuje varenje i pomaže kod disbakterioze creva, hroničnog zatvor i narušavanja izlučivanja žuči. Takodje je dobar u slučaju alergija.

Siva bočica sa braon etiketom

Lymphosan L Vitality, 90 g - ZA JETRU

Pektini doprinose očuvanju normalnog nivoa holesterola u krvi: pozitivan efekat je vidljiv pri svakodnevnom unosu 6 g pektina.

Siva bočica sa crvenom etiketom

Lymphosan C Balance, 90 g - Za zdravo srce

Proizvod sadrži nekoliko vrsta rastvorljivih biljnih vlakana u vidu biljnih sorbenata. Sastav je obogaćen ekstraktima zelenog čaja i plodovima gloga, kao izvorima katehina i flavonoida.

Siva bočica sa roze etiketom

Lymphosan F Beauty, 90 g - Žensko zdravlje i lepota

Kompleks namenjen ženama s biljnim sorbentom pektinom, koji je izvor hranljive celuloze i biljnim ekstraktima. Ekstrakt koštica grožđa je izvor prirodnih antioksidanasa, a ekstrakti klevera i soje sadrže izoflavone – prirodne fitoestrogene za žene.