Synchrovitals III –  za zdravo i snažno srce!


 

braon staklena bočica sa zelenom etiketom na kojoj piše Synchrovitals III

Synchrovitals III Siberian Wellness

Cena – 3.210 rsd

Primena: kao izvor vitamina i mikroelemenata koji doprinosi poboljšanju funkcionalnog stanja kardiovaskularnog sistema kod sledećih stanja: ateroskleroze; ishemijske bolesti srca; hipertonične bolesti I-II cm;narušavanja srčanih ritmova; početnog stadijuma srčane mane.

 


 

КОМPLEKSNA KARDIO ZAŠTITA. Sadrži kompleks komponenti koje kompleksno deluju na normalizovanje rada kardiovaskularnog sistema: hranljiva vlakna beta-glukani u kompleksu OatWell 28 (smanjenje nivoa holesterola u krvi), lipoinska kiselina, materije nalik vitaminima (učestvuju u regulisanju razmene lipida i ugljenih hidrata) i biljni ekstrakt listova gloga (izvor viteksina).

EFIKASNOST SASTOJAKA JE KLINIČKI DOKAZANA. Beta-glukani ovsа OatWell 28, koje je proizvela švedska kompanija Crea Nutrition, su potpuno prirodne bioaktivne komponente dobijene prosejavanjem ovsenih klica. Kliničkim istaživanjima je potvrđena sposobnost beta-glukana da smanji koncentraciju glukoze u krvi, a takođe insulin i holesterol.  
100% DNEVNA DOZA LIKOPENA. Doza glavne antioksidantne supstance likopena koji ima dokazano visoku antioksidacionu sposobnost, koja je dovedena do 100% u poređenju s prethodnim proizvodom.

PRIRODNI IZVOR ANTIOKSIDANASA. Proizvod sadrži ekstrakte listova gloga, najpopularnije lekovite biljke, koja se primenjuje u kardiologiji. Predstavlja izvor viteksina (72% dnevne doze) i flavonoida koji direktno proširuju krvne sudove.

 

Naš kardio-vaskularni sistem je zadivljujuće pouzdan i ima veliki koeficijent sigurnosti. Naučnici govore da u uslovima koji su povoljni može bez prekida da radi 150 i više godina. Ali, potrebno je da se ispune tri uslova:

  1. Kao prvo, snažno srce koje je sposobno da obezbedi naš organizam krvlju pri bilo kakvom opterećenju.
  2. Kao drugo, elastični i iznutra idealno glatki krvni sudovi, koji mogu da propuste bilo koju količinu krvi bez rizika od povećanja krvnog pritiska ili zaustavljanja krvi.
  3. Napokon, kao tri, to je brza krv koja nikada ne zastajkuje i ne zgušnjava se.

Kako bismo se približili tom na prvi pogled nedostižnom cilju pomaže nam zdrav način života i novo sredstvo hronobiološke korekcije „SyncroVitals III“.

 

U potpunosti unapredjena formula biološki aktivnog dodatka ishrani „SyncroVitals III“ objedinjuje u svom sastavu u isto vreme nekoliko najnovijih biološki aktivnih komponenti, koje su pronađene i proučene poslednjih godina.

Neke od tih unikatnih materija i tehnologija se sve do sada nisu koristile u Rusiji i prvi put ulaze u sastav biološki aktivnih dodataka ishrani „SyncroVitals III“!

To još jednom potvrđuje unikatnost linije hronobiološke korekcije za koju je Siberian Health nedavno dobio patent.

Kao prvo, to su mikronizirane omega-3 polinezasićene masne kiseline koje se zahvaljujući novim tehnologijama mogu dobijati u obliku suvog praška i mogu se mešati s drugim životno važnim za srce praškastim biološko aktivnim komponentama i ekstraktima, što je ranije bilo apsulutno nemoguće.

Kao drugo, to je likopen – unikatni kardioprotektorni antioksidans koji je izdvojen iz kože mladog mrkog paradajza. Patentirani kompleks „Kardiolikopen“ sadrži najaktivnije prirodne oblike likopena.

Kao treće, to je skoro stoprocentni polifenolni kompleks koštica grožđa, koji sadrži najmanje 15% unikatnih oligomernih flavonoida s kojima uglavnom i vezuju zaštitno dejstvo crvenog vina na srce i sudove.

 

Primena: kao izvor vitamina i mikroelemenata koji doprinosi poboljšanju funkcionalnog stanja kardiovaskularnog sistema kod sledećih stanja:

-ateroskleroze;

-ishemijske bolesti srca;

-hipertonične bolesti I-II cm;

-narušavanja srčanih ritmova;

-početnog stadijuma srčane mane.

Ograničenja i kontraidnikacije: individualna netrpeljivost na komponente proizvoda.

Način upotrebe: uzimati po 1 žuto-zelenu kapsulu kompleksa № 1 ujutru i po 1 providnu kapsulu kompleksa № 2 uveče za vreme obroka. Koristiti 1 mesec.

Sastav jutarnjeg kompleksa: likopenski kompleks „Kardiolikopen™“, ekstrakt daurske soje (40% izoflavona), L-karnitina tartаrat, ekstrakt groždanih koštica (90% opštih polifenola, 15% oligomernih polifenola), vitamini A, E, C, beta karoten, selen, cink i bakar.

Sastav večernjeg kompleksa: mikronizirane omega-3 polinezasićene masne kiseline, stabilizovani ekstrakti ruzmarina askorbil palmitatom i vitaminom E; ekstrakt gloga (10% oligomernih polifenol

 


Poručite Synchrovitals III na broj telefona: 069 3 999 096 ill ga možete kupiti OVDE


 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *