Tiens Ikan- Belo zelena bočica sa kapsulama Ikana

TIENS IKAN –  5.275,00 rsd

 

TIENS Ikan kombinuje ginostemu – “biljku za dugovečnost”, sa ekstraktima šargarepe i zelenog čaja. Ovi sastojci deluju sinergetski obezbeđuju brojne koristi za naše telo i lepotu pošto sastojci suplementa uključuju skoro sve vitamine, minerale i biološki aktivne sastojke, koji regulišu funkciju tela na ćelijskom nivou.

TIENS Ikan kombinuje ginostemu – “biljku za dugovečnost”, sa ekstraktima šargarepe i zelenog čaja. Ovi sastojci deluju sinergetski obezbeđuju brojne koristi za naše telo i lepotu pošto sastojci suplementa uključuju skoro sve vitamine, minerale i biološki aktivne sastojke, koji regulišu funkciju tela na ćelijskom nivou.

Ginostema ojačava odbrambeni sistem tela, radi na stabilizaciji metabolizma, pomaže u održavanju balansa lipida  krvi, i harmonizuje sve funkcije tela.

Koren šargarepe je bogat supstancama i elementima ključnim za zdravlje, kao što su karotenoidi, vitamini: B1, B2, B6, C, E, H, K, PP, folna kiselina i brojnim mineralima (kalcijum, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, selen i cink).

Vitamin C osigurava ispravan razvoj i funkcionisanje imunog sistema tela.

Sastojci preparata:

  • pomaže u smanjenju zamora,
  • štiti ćelije od oksidativnog stresa,
  • doprinosi pravilnom funkcionisanju prirodne odbrane tela,
  • pomaže u održavanju zdrave kože, kose, noktiju i zuba,
  • doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog sistema,
  • održava pravilnu cirkulaciju krvi.

 

Osnovne komponente

šargarepa u prahu, gynostemma pentaphyllum, polifenoli zelenog čaja, vitamin C

Preporučena upotreba

2 kapsule dva puta dnevno

Sadržaj

150 kapsula x 0,3 g