Beli sa crnim delovima Zepter ultrazvučni inhalator
Na zelenoj pozadini u krugovima je slika dve devojke koje koriste inhalator i jedan decak. Takodje je nezavisno prikazana i slika inhalatora

Zepter Inhalator – Airplus Prenosivi Ultrazvučni inhalator

17.700 rsd  MPcena

14.160 rsd klubcena

 

AirPlus je Zepterov inovativni, ultrazvučni inhalator s mrežicom. To je prenosiv, priručni aparat koji obezbeđuje efikasnu terapiju sve većoj populaciji dece i odraslih sa hroničnim respiratornim oboljenjima kao što su astma, bronhitis, hronična opstruktivna bolest pluća (HOBP) i upala pluća.

Ovaj ultraefikasan terapijski sistem karakteriše velika brzina nebulizacije i brz protok leka od 0,9 ml u minuti, što omogućava kratke i efikasne terapije uz maksimalnu iskorišćenost leka.

AirPlus Novel Micro Mesh Disc vibrira ultrazvučnom brzinom, stvarajući nanoaerosolne čestice koje, umesto da se zadržavaju u gornjim disajnim putevima, odmah dospevaju u bronhije i na taj način direktno utiču na uklanjanje uzroka infekcije.

Prenosivi AirPlus inhalator s mikro mrežicom, jednostavan za upotrebu svuda – u školi, na poslu, u avionu, dok uživate u šetnji ili ste u pokretu – olakšaće u najkraćem roku vaše tegobe. Ovaj izvanredan uređaj će vam pomoći da povratite kontrolu nad svojim životom i značajno poboljšate njegov kvalitet.        

AirPlus je idealno rešenje za starije pacijente koji imaju problema sa upotrebom klasičnih inhalatora.

Mali, kompaktan aparat za efikasne tretmane za celu porodicu, svuda i u svako vreme.