Zepter MyIon – mobilni prečišćivač vazduha

roze MyIon
sivi Zepter MyIon
 

Zepter Myion je inovativni, patentirani, lični, (pre)nosivi prečišćivač vazduha  koji pomoću napredne tehnologije jonizacije  eliminiše sve štetne čestice iz vazduha PM 2.5, prašinu, alergene i viruse. Možete ga nosite sa sobom bilo kada i bilo gde. 

MyIon koristi jedinstveni sistem karbonskih četkica, koje proizvode impresivnih 18 miliona negativnih jona po cm3, stvarajući nevidljivu barijeru koja sprečava ulazak štetnih čestica u sistem organa za disanje.

Negativni joni prečišćavaju vazduh tako što se vezuju za zagađujuće čestice, formirajući nove, veće čestice koje zbog svoje težine padaju van naše zone disanja.
MyIon stvara zonu čistog, zdravog vazduha u neposrednoj blizini uređaja. Bez ograničenja u pogledu oblasti primene.

Naučno je dokazano da negativni joni uništavaju sve vrste virusa

 

Prikaz virusa koje udišemo i suprotno tome kada smo zaštićeni od virusa
 

Myion, ultralak i kompaktan uređaj, stvara bezbedno okruženje u svakoj prilici kada je prisutna velika koncentracija ljudi, pa je samim tim i povećana mogućnost zaraze:

 • U tržnim centrima, koncertnim, pozorišnim i bioskopskim salama, na proslavama
 • U sportskim salama, teretanama, na utakmicama, u kancelarijama i čekaonicama 
 • U javnom saobraćaju i taksiju
 • U vrtićima – za decu
 • Na putovanjima – da umanjite efekte džet-lega
 • U nastavnim ustanovama, školama, fakultetima i bibliotekama – da pojačate svoju koncentraciju
  Slatka devojčica u roze haljinici bez rukava sedi u klupi u škoi i piše, oko vrata ima Zepter MyIon
   

  Takodje, postoje CLIP-ON fulerenska sočiva (slika 2) usporavaju promene vezane za proces starenja, smanjuju naprezanje oka, poboljšavaju jasnoću vida i povećavaju efikasnost u svakodnevnim aktivnostima.

  Transformišu običnu svetlost u hiperharmonizovanu svetlost koja je blagotvorna za oči i nervni sistem i savršeno štite od štetnog plavog zračenja od 420 nm.

  Lako se mogu skidati i ponovo stavljati u zavisnosti od situacije i naročito su praktične za rad na računaru. CLIP-ON okviri sa fulerenskim sočivima sprečavaju mnoge zdravstvene probleme, omogućavaju zdrav san i pružaju dodatan komfor.

  CLIP-ON okvir omogućava korišćenje dioptrijskih naočara i Hyperlight Eyewear® sočiva koja mogu jednostavno da se skidaju i stavljaju.

  Prikaz virusa koje udišemo i suprotno tome kada smo zaštićeni od virusa
   

  MyIon koristi naprednu tehnologiju jonizacije da bi vas zaštitio od sitnih čestica, kao što su prašina, polen, bakterije, buđ i virusi, koje su često veoma opasne za zdravlje. Negativni joni prečišćavaju vazduh tako što kao magnet privlače zagađujuće čestice, formirajući nove, veće čestice koje zbog svoje težine padaju van naše zone disanja. Na taj način, uređaj ’izbacuje’ ove štetne čestice iz vašeg neposrednog okruženja i stvara čistiji i zdraviji vazduh za disanje.

  Nije potrebno nikakvo posebno održavanje. Jednostavan je za upotrebu, nema zamene filtera i puni se kao telefon – preko USB kabla. Baterija traje 10 sati.

  Možete ga nositi oko vrata, ali i držati na stolu, u automobilu ili pored kreveta.

  Myion brošura

  Uputstvo za upotrebu