Grančica divlje borovnice sa jednom borovnicom na dasci

Divlja borovnica

Divlja borovnica je najmoćnija hrana na planeti!

Kada jedeš ove bobice, njihova urodjena inteligencija čita tvoje telo, istražuje potencijalnu bolest, prati nivoe tvog stresa i toksičnosti i pronalazi najbolji način da te fizički izleči – to je jedina hrana koja to čini!Ne postoji rak koji divlja borovnica ne može sprečiti, niti bolest poznata čovečanstvu od koje te ne štite!

Čičak sa divnim ljubičastim cvetom

Čičak

Koren čička je prirodna sila koja oporavlja jetru!

Ima sposobnost uzemljenja koja potiče od rasta duboko u zemlji. Kada je jetra puna virusa kao što je Epštajn-Bar, HHV– 6 , citomegalovirus, ili štetnih bakterija, crva, gljivica i drugih patogena, jetra gubi svoje uzemljenje, negativno naelektrisanje zato što ti patogeni deluju na pozitivno naelektrisanuje koje iscrpljuje organ

Aloa vera

Aloja vera

Aloja vera ima antivirusna, antibakterijska, antiparazitska i antigljivična svojstva!

Eliminiše heliko bakterije pilori, zaustavlja rast polipa, podmladjuje slepo crevo i ileum u kom se proizvodi vitamin B12 a i sama daje bioraspoloživi B12. Ubija patogene koji stvaraju rak creva, želuca i rektalnil. 

Dva kokosa, jedan prepolovljen i jedan ceo, sa čašom sa kokosovim mlekom

Kokos

Kokos pospešuje moć svega čega  se dotakne!

 Ako dodate kokos salati,  sve ostalo u salati, krastavac, paradajz, zelena salata, spanać, postaje hranljivije i menja Vam život.

Kokosova voda se koristila kao intravenozna tečnost za ranjene vojnike i zabeleženo je mnogo zdravstvenih čuda usled korišćenja kokosove vode.

Zena drzi korpu u kojoj su koprive i na rukama ima rukavice

Kopriva

Kopriva je odlična podrška telu u vreme stresa

 List koprive sadrži više od 700  neotkrivenih fitohemikalija. Produžava životni vek i antiupalno je sredstvo za umorne organe. Odlična je za nadbubrežne žlezde čiji neispravan rad utiče na proizvodnju polnih hormona i i slabiju reproduktivnu sposobnost. 

 

Ruka koja drži maslačak

Maslačak

Maslačak pokreće krv i čisti od teških metala, radijacije itd

Gorčina iz maslačka je upravo lek iz kiseline maslačka i isceljujućih alkaloida. Jedinstven je po tome što se koriste svi njegovi delovi – koren, list, cvet , čak i stabljika koja je najgorča. Koliko je moćan za vaše zdravlje svaki od ovih delova pročitajte klikom na zeleno dugme ispod. 

Najčitaniji blog tekstovi

Kopriva

Kopriva

Poglavlje govori o tome kako zla trava koja se ne voli od detinjstva ne samo da šteti ljudima,...