Renaissance Triple Set  –  čišćenje organizma na 3 nivoa i lično iskustvo


plava pravougaona kutija i ispred nje tri plave valjkaste bočice sa belim poklopcima

Renaissance Triple Set –  6.010 rsd

Renaissance Triple set je je potpuno nov sistem trostruke podrške organizmu koji obavlja:

-medjućelijsko čišćenje

-unutarćelijsko

-antioksidantnu ćelijsku zaštitu


Jurij Gičev, direktor naučnog instituta Siberian Health Interantiona (sada Siberian Wellness) govori o Renaissance Triple Setu

 

„Moje ime je Jurij Gičev i ja sam direktor naučnog insitituta Siberian Health Internationala. Podeliću sa vama ne ke činjenice o  potpuno novom proizvodu za čišćenje organizma.

 

Novi Tripl set predstavlja novi trodimenzionalni pristup čišćenju celog organizma čišćenjem organizma od uticaja toksina i pritiska  okruženja.

 

Zagadjenje, nezdrava ishrana, pušenje, alkoholizam i bolesti ostavljaju posledice na naš organizam i krhko ćelijsko okruženje. Toksične hemikalije i otrovi  u okruženju ćelija smanjuju kapacitet naših ćelija i doprinese preranom starenju i slabom zdravlju.

 

Ovaj  Triple Set pomaže da razvijemo naše zdravlje i borimo se protiv zagadjenja i za unapredjenje zdravlja.

 

Preporučen je od strane stručnjaka koji  istražuju sofisticirani mehanizme prirodnog čišćenje ćelija i celog organizma.

 

Ovaj set se sastoji od tri potpuno prirodne i antioksidantne formule koje su specijalno razvijene da podrže prirodnu detoksikacijsku funkciju i sistem  kojima se održava i unapredjuje zdravlje.

 

Ovaj trodimenzionalni pristup detoksikaciji ćelija obuhvata:

-medjućelijsko čišćenje

-unutarćelijsko

-antioksidantnu ćelijsku zaštitu

 

Prva formula podstiče detoksikaciju creva, bubrega, pluća i imunitet koji doprinosi vanćelijskom odbrambenom sistemu. Biljne komponente ove formule stimulišu tok tečnosti kojima su ćelije okružene i ovim ispiranjem izbacuju sve toksine koji zagadjuju prostor izmedju ćelija. Posle ovog tretmana sav otpad napušta naše telo kroz creva, bubrege i pluća.

 

Druga formula pomaže u održavanju mehanizma čišćenja unutar našihj ćelijaunutrašnju ćelijsku odbranu, ojačava aktivnost specijalnih ćelijskih enzima  koji se suprotstvljaju najopasnijim toksinima i otrovima u našem telu.

 

Treća formula obezbedjuje dobar izvor antioksidanate i  štiti naše ćelije od konstantne pretnje slobodni radikala.

 

Treba istaći da iako je Rennaisance Triple Set nov on ima dugu istoriju. Ovaj ekološki pristup je lansiran 1970 ali je 1990 lansirana je nova verzija.

Ovo je napredna forumula koja  sadrži biljne komponente koje su ekstrahovane visoko sofisticiranim tehnologijama.“

Moje iskustvo sa Rennaissance Triple setom

 

Ja sam Zorana Hadžić, vlasnica sajta istinaozdravlju.com. Detaljnije o meni možete pročiitati na istoimenoj stranici O meni

A ovde ću podeliti svoje iskustvo sa Renaissance Triple Set-om:

Na samom početku korišćenja različitih  Siberian Wellness preparata, moj prvi korak  je bio usmerne na čišćenje organizma, samim tim i na korišćenje Renaissance Triple seta, a po savetu stručnjak iz kompanije čiji se ceo sistem korekcije zdravstvenog  stanja sastoji od 3 faze :

čišćenje

– adaptacija i energizacija

-i harmonizacija.

I za svaku fazu postoje preparati koji upravo služe toj svrsi.

E sad, što se tiče te prve faze – čišćenja, postoje više načina, preparata i kompleta koji su predvidjeni za to a prilagodjeni vrsti problema i finansijskim mogućnostima osobe. Efekti su svakako isti, samo veći kompleti daju brže rezultate, za manje komplete treba nešto više vremena. Ali opet, i to zavisi i od polaznog stanja osobe i starosne dobi, što opet ne isključuje mogućnost da se i kod starijih osoba promene dese vrlo brzo jer iskustva su zaista šarolika, ali opet jedinstvena u tome da svi korisnici prijavljuju poboljšanja svojih stanja.

No, da se vratim na svoje iskustvo sa Renaissance Triple setom

U  početku sam s vremena na vreme osećala blagi umor, jer mi je i skrenuta pažnja da se to može dešavati u procesu čišženja organizma.  čišćenja, nije samo uau, odmah je osećaj sjajan i bajan. Ali, nije tako. Jer proces čišćenja podrazumevva pokretanje toksina pa neki simptomi koje već imamo mogu biti u manjoj meri pojačani, da budemo osetljiviji, pospaniji itd. Kod mene toga nije bilo drastično, sa vremena na vreme blaga mučnina, koja potraje kratko i nestane, onda su neko vreme bila kašljucanja, kojima inače nisam bila sklona, ali ovog puta bila sam svesna da je čišćenje u toku. I samo u nekom trentuku sam primetila da toga više nema.

Što se tiče pozitivnih dešavanja, počela sam da osećam više snage i energije, koža mi postajala čistija, mekša i nežnija, količina kose se udvostručila ali bukvalno. Jer jedan od razloga što sam krenula sa korišćenjem suplemenata, izmedju ostalog, bilo je i veliko opadanje kose. U prva dva meseca sam smršala 4 kg-a. Počela sam više da se krećem, da vežbam, trčim. Sada sam na trećem kilometru, ciljl mi je da u bližoj budućnosti istrčim 5 km-a, a ko zna, možda jednog lepog dana dostignem i 10 km-a:)

Kada sam radila analizu žive kapi krvi rezulltati su bili odlični, bolji od mnogih mladjih osoba koje su radile te analize, jer mi je doktorka, pošto se poznajemo, pokazivala loše primera a onda i dobar primer. Kada je stavila moju kap krvi ispod mikroskopa bia je približna tom dobrom primeru. Ja se, naravno, oduševila.

Svakakao, moja topla preporuka! Jer usotalom, ceo sajt sam pokrenula iz želje da pokažem da je moguće promenom svjih navika, promeniti svoja zdravstvena stanja. Nije uvek lako, ALI JE MOGUĆE!


Poručite svoj Rennaisance Triple set na broj telefona: 069 3 999 096 ill ga možete kupiti OVDE


 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *