braon staklena bočica sa crnom pipetom i oko nje krug vode

Tečni Zeolit – CLEAN SLATE ROOT 

 

Tečni zeolit Clean Slate je jedini zeolit na svetu koji ima sposobnost da prolazi kroz ćelijske membrane – čisti mozak  i rasterećuje centralni nervni sistem, smanjuje negativne upale u telu, čisti svo smeće iz tela i krvnih sudova i putem urina izlazi iz tela.

Zeolit u prahu čisti telo isključivo kroz creva i probavni trakt. Kao takav ne može očistiti ćelije mozga i ćelije drugih organa i delova tela od teških metala koji se celi život talože u telu čoveka.

Deluje na sve hronične bolesti pa čak i na depresiju koja je uzrokovana blokiranjem mozga i centralnog nervnog sistema od strane teških metala i nemogućnosti matičnih ćelija mozga da odrade svoj posao.

– Clean Slate nije lek i ne deluje na simptome raznih oboljenja.

– Clean Slate deluje na glavne uzroke i odstranjuje ih iz tela.

Jos 70-tih godina prošlog veka teški metali i toksini su deklarisani  kao glavni uzročnici hroničnih bolesti.

Toksini, koji opterećuju svačiji organizam, dokazani su uzročnici gotovo svih bolesti savremenog sveta. Nalaze se u vazduhu koji udišemo, u hrani koju jedemo i u vodi koju pijemo. Zato je čišćenje organizma neophodno.

Uklonite toksine sigurno i bezbedno uz pomoć Clean Slate!

Pakovanje: 30 ml

Clean Slate koristi zeolit, najbolji prirodni mineral za detoksikaciju, patent (trenutno je u fazi registracije) koji pomaže u čišćenju ćelija od toksina pre nego što izazovu neku od danas vrlo rasprostranjenih bolesti. To je šansa organizma da istera loše stvari i započne novi život.

Clean Slate dokazano (kliničkim istraživanjima):

  • pomaže u otklanjanju teških metala i toksina iz organizma,
  • uklanjanjem uzroka pomaže smanjivanju negativnih posledica upalnih procesa,
  • poboljšava snabdevenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama, poboljšava ćelijski metabolizam,
  • 100% prirodni prozvod – dodatak ishrani.

Prema proceduri patenta (koji je u postupku registracije), hidrolizirani zeolit klinoptilolit, pasivno, delotvorno i efikasno, na prirodan način uklanja teške metale i toksine dajući pritom našem organizmu silicijum.

Zeolit klinoptilolit u proizvodu Clean Slate očišćen je od svih nečistoća i sadrži vodu, kalijum sorbat i askorbinsku kiselinu (vitamin C iz jagoda).

Zbog male veličine čestica prodire i tamo gde svi ostali detoks proizvodi ne mogu, što potvrđuju i mnogi primeri iz prakse.

Prednost Clean Slate je u različitim veličinama čestica (od 100 do 0,88 mikrona), jer su toksini različitih veličina. Na naš organizam deluje pasivno

Clean Slate je bezbedan i siguran za organizam. Osim toga, ne uklanja korisne materije iz organizma: kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe, …

Clean Slate nije lek – uklanja uzrok bolesti – zagađenje organizma toksinima i teškim metalima iz okruženja.

Clean Slate poseduje BSCG (antidoping) sertifikat.

Sadržaj: bočica od 30 ml – sadrži 600 kapi, što je dovoljno za 30 dana korišćenja.

Upotreba: Uzimajte 5 -10 kapi oralno (ispod jezika), dva puta dnevno, ujutru i uveče.

Upozorenje: Ako koristite farmaceutska sredstva Clean Slate koristiti barem 120 minuta kasnije.

Trudnice i porodilje: Pre upotrebe konsultovati nadležnog lekara.

Koristi detoksifikacije organizma: Provereno podržava uklanjanje toksina iz ćelija organizma i moždanog tkiva.

Upale: Pomaže u smanjenju negativne upale uklanjanjem osnovnog uzroka problema.

Apsorpcija: Podržava apsorpciju hranljivih sastojaka uklanjanjem toksina koji blokiraju receptore – mesta vezivanja hranljivih sastojaka.

Sastav: 1 kapsula sadrži:

Silicid Acid 300 mcg

Ostali sastojci: Voda, kalijum sorbat, askorbinska kiselina

Živimo u najzagađenijem okruženju otkad postoji ovaj svet. Svakodnevno unosimo zagađenu hranu, vodu, vazduh, vakcine, cigarete, tablete …

Svi ovi toksini i teški metali se akumuliraju u telu, a izvor su 90% svih bolesti i problema koje poznajemo.

Dakle, ako bi se naše telo očistilo od ovih nečistoća, vratilo bi se u prirodno stanje gde bi moglo da se samo izbori sa problemima koje ima. Dakle, kako možemo da uklonimo uzrok?

Kompanija Root je na tržište lansirala proizvod Clean Slate, koji ovaj problem rešava na prirodan, efikasan i pasivan način, bez opterećenja našeg tela.

Proizvod CLEAN SLATE sadrži zeolit, prirodni mineral koji ima visoku apsorpciju i svojstvo da poput magneta veže teške metale iz našeg tela kao što su živa, aluminijum, arsen, olovo itd.

Kapi se stavljaju pod jezik 2 puta dnevno, odmah se apsorbuju u krvotok i na taj način mogu da dođu do svakog delića našeg tela, čak i tamo gde detoks i drugi proizvodi ne mogu.

Clean Slate NIJE lek, NE leči, ne bavimo se dijagnozama, ali uklanja uzroke koji su doveli do problema.

Zeolit prah usredsređen je na čišćenje gastrointestinalnog trakta, a njegova čistoća i druge nečistoće mogu štetiti našem telu dok

Hidrolizovani zeolit klinoptilolit uklanja teške metale i toksine iz našeg tela na prirodan, efikasan i pasivan način.

• Zeolit Klinoptilolit u proizvodu Clean Slate je 100% čist, bez ostalih nečistoća i drugih teških metala,

• To je 100% prirodni proizvod,

• Sadrži zeolit klinoptilolit (300mcg), vodu, kalijum sorbat i askorbinsku kiselinu (vitamin C iz jagoda)

• Hidrolizovan – hemijska reakcija koja kombinuje zeolit i vodu (pa ga nije potrebno promućkati pre upotrebe)

• Obrađen postupkom nano tehnologije, koja transformiše zeolit u mikroskopski male – nano čestice

• Budući da je u tečnom obliku – u obliku vode, omogućava lakšu apsorpciju preko kapilara u usnoj duplji direktno u krvotok,

• Zbog male veličine čestica, može prodreti tamo gde drugi proizvodi za detoksikaciju ne mogu. Kroz ćelijske membrane može prodreti u svaku ćeliju tela – mozak, u masnoću, i stoga postiže veći efekat izlučivanja teških metala, i to iz celog tela.

• Deluje antioksidativno i uklanja negativne upale,

• Deluje pasivno na naše telo – proizvod nije opasan za telo, ne uklanja dobre stvari iz tela,

• Clean Slate nije lek i ne utiče na simptome, već deluje na uzrok, a to je zagađenje tela,

• Ima GMP sertifikat, napravljen u SAD-u.

Što je najvažnije, rezultati i iskustvo kupaca pokazuju nam jasnu sliku i dobrobit Clean Slat-a.

TEČNI ZEOLIT (CLEAN SLATE) kompanije ROOT – je rešenje za DETOKSIKACIJU na ĆELIJSKOM NIVOU, od teških metala, koji su 90% uzrok SVIH hroničnih bolesti !!!

 

 

zenske ruke na laptopu i ispred stoji staklena braon bočica sa pipetom
 

Tečni zeolit CLEAN SLATE – može da pomogne u rešavanju sledećih zdravstvenih tegoba:

otečene noge, proširene vene, bolovi u zglobovima i kostima, oštećenje hrskavice, prekomerna težina, visok krvni pritisak, loše varenje, migrena, gljivice, mentalni umor, nesanica, plač, histerija, depresija, nedostatak energije, loše pamćenje, preterano znojenje, dijareja, loša koncentracija, zamagljenost uma, osećaj dezorijentacije, napetost, nadimanje, zatvor, loš zadah, slab imunitet, nemir, anksioznost, razdražljivost, alergija, vrtoglavica, glavobolja, česte prehlade, problem trudnoće, nizak libido, hronični umor, česta virusna oboljenja, autizam, vitiligo, dermatitis, psorijaza, herpes, glaukom, fibromialgija, lupus, hipertenzija, osteoarthritis, Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest, multipla skleroza, štitna žlezda, funkcia matičnih ćelija, … i dr. teškim zdravstvenim problemima.

Clean Slate je jedini zeolit na svetu koji ima sposobnost da prolazi kroz ćelijske membrane.

Zaštićenim patentom hidrolize i nanotizacije molekula zeolita, koja ima oblik pčelinjih saća, razbija se na najmanje moguće fragmente pomoću Nano Sizeing postupka i dobija se posebna veličina fragmenta koji kao takav ulazi preko pljuvačnih žlezda pod jezikom direktno u krvotok i čisti ćelije tela i moždanog tkiva od teških metala i toksina.

Zeolit u prahu čisti telo isključivo kroz creva i probavni trakt. Kao takav ne može očistiti ćelije mozga i ćelije drugih organa i delova tela od teških metala koji se celi život talože u telu čoveka.

 

 

Uz upotrebu Clean Slate ROOT-a smanjuje se umor, rešavaju se migrene i bolni zglobovi, “zamagljen” mozak, obamrlost, trnci, upalni procesi, probavne smetnje, osetljivost na infekcije, nervoza, anksioznost, nesanica, slabo pamćenje, gljivice i kiselost tela, osipi na koži, gubitak koncentracije i pažnje, promene raspoloženja.

 

braon staklena bočica sa pipetom
 

Saveti za upotrebu:

1. Čuvajte proizvod na sobnoj temperaturi.

2.U slučaju da uzimate lekove vremenski prilagodite upotrebu Clean Slate-a tako da lek uzimate 2-3 sata pre ili posle konzumacije Clean Slate-a.

3.Počnite sa 2-3 kapljice ujutro na prazan želudac i na veče isto tako. Ako je sve u redu povećavajte dozu postepeno, tako da u 7 dana dođete do po 10 kapljica ujutro i uveče (kapi se stavljaju ispod jezika i potrebno ih je zadržati pod jezikom jedno vreme pre nego se progutaju).

4.Pijte više vode nego obično. Toksini i teški metali se izbacuju putem urina, stolice i znoja. Zato je hidratacija jako važna.

6. Mogući su simptomi čišćenja organizma. Može se dogoditi da se osoba na početku oseća lošije pre nego se zdravstveno stanje počne poboljšavati. Razdražljivost, često mokrenje, proliv, grčevi u stomaku, u retkim slučajevima povraćanje i svrab na koži glave. Ako imamo laganu glavobolju to je u većini slučajeva pokazatelj da ne pijemo dovoljno vode.

8.Očekivanja – da ćemo za 7 dana biti preporođeni – nisu realna očekivanja. Ono što nam se u telu nakuplja godinama ne možemo ukloniti za 7 dana. Neki korisnici su osetili promene već posle par dana ili par nedelja, ali ima i onih koji poboljšanje osete tek nakon par meseci upotrebe. Svaka osoba je drugačija. Tu se radi o pasivnom čišćenju i što je vrlo važno preventivnom uklanjanju toksina i teških metala, koji su glavni uzrok različitih hroničnih oboljenja.

Clean Slate nije lek i ne leči. Bavi se isključivo UZROKOM problema u našem telu, a to su – trovanja teškim metalima i toksinima. Dakle, ako bismo svoje telo očistili od prljavštine, ono bi se vratilo u prirodno stanje gde bi moglo samo da se izbori sa problemima koje ima. Cela poenta je uklanjanje uzroka! Clean Slate nisu čudotvorne kapi, naše telo je čudesno! Podržimo ga da ponovo oživi!

PODELITE OVU KORISNU INFORMACIJU, sa SVIM ljudima iz vašeg okruženja koji traže rešenje za svoje zdravstvene probleme, jer će ROOT proizvodi biti od IZUZETNOG značaja – i njima i Vama !!!