Akutne respiratorne bolesti

 

Kad je napolju  hladno neki od nas se, prirodno, prehlade. A najvidljiviji deo prehlade je kijanje. Malo smočite noge i nos počne curiti.

Uopšte, zbog čega se javlja kijanje?

Naš nos je granica. Razni virusi i mikrobi dolaze na sluzokožu nosa.   I tamo se počinje izdvajati velika količina tečnosti, to jeste, na to mesto dolaze obrambena tela – limfociti. Stižu na to mesto gde su prodrli mikrobi ili virusi i počinju se boriti sa njima. Malo šmrknemo, a sutradan sve prodje. Ako je invazija bila jača, a organizam oslabljen u datom trenutku (promrzli ste ili kod kuće imate tešku situaciju – nervirali ste se), počinjete šmrcati jače. Kada iscedak počne dobijati zelenu boju i zgušnjavati se to znači da se u njemu počinju sakupljati iskorišćeni  T-limfociti.

Naši preparati ne leče. Oni nam pomažu da savladamo svaku bolest, sa svakom neugodnošću u organizmu. A svaka neugodnost  to su naše bolesti, slabost i tako dalje, jednom reči, ono stanje kada nam je loše.

Preparati koji pomažu organizmu da se bori sa infekcijom koja napada:

 

Primena Kordicepsa

Prvi preparat je Kordiceps koji stimuliše stvaranje T-limfocita. U početnoj fazi bolesti dovoljno je uzimati 3-4 kapsule. Prekoračenje količine je dozvoljeno, može se uzimati do osam kapsula dnevno. Kordiceps podiže obrambenu snagu organizma i sam se bori protiv infekcije. Prehlada prolazi za tri dana. Treba samo ne propustiti za tri dana. Potrebno je samo ne propustiti trenutak kada je bolest na samom početku.

Ali ako je mikroflora napala dublje, a vi ste malo zakasnili sa početkom lečenja, onda se ozdravljenje dogadja kod svakog na drugaĉiji način. Pojava temperature govori o ispoljavanju obrambene reakcije organizma. Zašto? Organizam namerno povećava temperaturu, da bi se infekcija uništila (ona ne može opstati pri temperaturi preko 37 stepeni). Ako temperatura jako poraste, to znači da je obrambena reakcija organizma dovoljna.

Vi primećujete da deca sklona visokoj temperaturi kraće boluju od one kod koje je temperatura 37,2 0 C? Svi doktori govore da nije potrebno snižavati temperaturu ako je ona ispod 380 C.

A ako je visoka temperatura može treba je snižavati jer može izazvati febrilne konvulzije kod dece.

Čime snižavati temperaturu?

Naravno, može se snižavati aspirinom, analginom i dr ali  prilikom uzimanja Kordicepsa temperatura može biti povišena, ali to Vas ne treba brinuti. To je obrambena reakcija organizma, šta znači da se organizam počeo boriti sa infekcijom.

Za snižavanje temperature postoji Antilipidni čaj. Ako ga pijete toplog, antipiretička delovanja se ispoljavaju brže. Kesica na litru vruće vode, pustite da odstoji četrdeset minuta i pijete.

 

Primena Biocinka

Ako se dete razboli nije obavezno da mu se daje Kordiceps. Može se dati Biocink koji je sastavni deo imunoglobulina i deluje na organizam u samoj početnoj fazi bolesti, kao interferon. Deci je dovoljno do šest kapsula na dan, može čak i maloj deci.

Šta je dobro kod ovog preparata?

On je organskog porekla i kada udje u organizam iskoristi se količina koja je potrebna, a višak se izbacuje putem stolice.

Na primer, vi ste bolesni. Za organizam to je stresna situacija. Dajete preparat koji stupa u potrebne veze, stvara se količina imunoglobulina koja je dovoljna u tom trenutku, tj. onoliko koliko Vam je potrebno. Ako se radi o detetu od tri godine, dozvoljena količina je do šest  kapsula na dan.  Kada je često hladno i  zima  dugačka  Biocink je dobar preparat. Doktori imaju vrlo visok stepen izlečenja dnevno, a Vama je poznato da danas vrlo mnogo dece spada u kategoriju onih koji su često bolesni.

Kod akutnih prehlada sa primenom Biocinka se počinje od trogodišnjeg uzrasta. A još bolji je Kalcijum za decu u kojem ima kalcijuma, koji povećava imunitet, i cinka koji ulazi u sastav imunoglobulina.

Detetu do tri godine kod prehlade dovoljno je davati jednu kesicu kalcijuma za decu dnevno.

Dakle, kada počne epidemija gripa ili akutnih respiratornih infekcija i kada se želite osigurati, dovoljno je piti po jednu-dve kapsule Biocinka ujutro.

Ako se radi o detetu dovoljna je jedna kapsula, a ako se radi o odraslom – dve. Vaš organizam će biti spreman na svaki kontakt sa infekcijom. Ali ako ste se pri tome ipak razboleli, mnogo lakše ćete podneti bolest. Virusna infekcija je opasna u poslednje vreme zbog komplikacija. Kao posledica infekcija javljaju se razni bronhitisi, a neki i sa astmatičnom komponentom.

I ne zaboravite, pri uzimanju nekog hemijskog preparata pojaviće se sindrom „šupljikave sluzokože“. Odnosno, dolazi do poremećaja mikroflore sluzokože creva, disbakterioze, apsorbuju se anaerobne spore koje se mogu nataložiti bilo gde. One posebno prodiru u zglobove, pa dolazi do zapaljenja zglobova. Svaki hemijski preparat koji primenjujete kod virusne infekcije naknadno izaziva bolove u zglobovima. Još jedan problem predstavlja vazomotorni rinitis, o kojem je detaljniji opis u alergijskim obolenjima.

 

 

Sinusitis

Sinusitis je prilično teško obolenje, praćeno intenzivnom sekrecijom iz nosa, glavoboljom, visokom temperaturom. On je jako opasan zbog toga što gnoj koji se sakuplja u sinusima može ući u lobanju i tako dovesti do meningitisa. Sa tom se bolešću  ne sme šaliti. Kod jake sekrecije iz nosa, visoke temperature, otoka obrvnih lukova organizam se sa bolešću ne može samostalno izboriti i zato takav sinusitis treba lečiti kod doktora uz korišćenje antibiotika. Ali, ako imate hronični sinusitis i znate za njega (pri tome nemate otok, visoku temperaturu, gnoj u sinusima), onda se možete sami oporaviti samo preparatima „Tiens-Tianshi“. Ako ima gnoja, potrebno je napraviti punktiranje. Pitaćete: „A kako da ja to napravim?“ Kod pojave gnoja menja se sastav krvi i stanje se pogoršava. Odlazak kod doktora je obavezan.

 

Lečenje preparatima „Tiens“

Za vreme akutnog stanja uzimaju se antibiotici. Ali ne treba zaboraviti da svaki antibiotik jednostavno ubija mikrobe, a organizam sam leči upalu. Kao dopunu osnovne terapije dodajemo Kordiceps i Antilipidni čaj. Efekat terapije će biti mnogo brži i bez komplikacija.

Kod hroničnog sinusitisa terapija je sledeća:

  1. Kordiceps po 1 kapsula 2 puta na dan. On se pije pre jela na prazan želudac ili sat vremena posle jela radi bolje apsorpcije u krv.
  2. Biocink: po 2 kapsule dva puta na dan posle jela.
  3. Biokalcijum: 1/3 kesice jedanput dnevno ako je proces hroniĉan. Kod teškog toka sinusitisa može i 1/2 kesice na dan. Razlog je taj šta kalcijum pomaže povećanju imuniteta.

Na koji način?

U krvi postoji takva pH vrednost pri kojoj T-limfociti rade bolje. Od kiselosti krvi zavisi rad obrambenih snaga organizma. To je jedan razlog, a drugi je taj šta kalcijum indirektno utiče na sintezu hormona nadbubrežnih žlezda, koji učestvuju u reakcijama upale, odnosno u obrambenoj reakciji organizma.

 

Laringitis

Laringitis je prilično složen problem. U slučaju angine uzimaju se 4 kapsule Kordicepsa na dan, ispiranje grla Kordicepsom rastvorenim u vodi. Može se napraviti i vodeni rastvor sa Biocinkom.

Zašto se daju takve varijante: Kordiceps ili Biocink? Stvar je u tome šta ne postoje dva ista čoveka. I kada dajemo neki recept to ne znači da će rezultat biti isti kod svih ljudi. Jednom pomaže Kordiceps, drugom Biocink. A nekome će pomoći tablete Gaj Bao. I zato jednostavno probajte. Ako osećate da Vam Biocink ne pomaže, uzimajte Kordiceps, a ako Vam ne pomaže Kordiceps, onda je Vaš preparat Biocink.

Tablete sa kalcijumom namenjene su posebno za ORL organe. Primenjuju se kod laringitisa i angina. Dakle, kod laringitisa u akutnom razdoblju, praćenog jakim kašljem, promuklošću sa virusnom infekcijom obavezno treba uzimati:

Kordiceps ili Biocink.

Osim toga, uzimajte kapsulu Vejkana, rasecite je i ukapajte kapaljkom u nos da ode šta je moguće dublje.

Tako će se natopiti glasne žice i nesatće promuklost.

Vejkan je posebno potreban ljudima koji se u poslu služe glasom i koji imaju sklonost ka atrofijskom laringitisu, doktorima, nastavnicima, prodavcima, itd.

 

Bronhitis

Kod hroničnog bronhitisa, on se najčešće javlja kao komplikacija virusne infekcije, vrlo brzo nestaje kašalj posle uzimanja Kordicepsa ili Biocinka. U slučaju učestalog bronhitisa treba uzimati i jedno i drugo.

U akutnoj fazi ili u razdoblju pogoršanja bronhitisa treba uzimati :

1.Kordiceps do četiri kapsule na dan tokom pet dana. Zatim po jednu kapsulu dva puta na dan do deset dana.

2.Biocink se pije u velikim količinama: u akutnoj fazi čak šest do osam kapsula na dan. Kao doza održavanja – po jedna kapsula na dan. A ako se želite osloboditi hroničnog bronhitisa treba dugo uzimati Kordiceps po jednu kapsulu dva puta na dan.

 

Bronhijalna astma

 

Još jedno obolenje, koje se često dijagnostikuje kod bolesnika sa hroničnim bronhitisom je bronhijalna astma. Dijagnoza „bronhitis sa astmatičnom komponentom“ više se ne može davati. Ako se radi o bronhitisu sa astmatičnom komponentom smatrajte da je to bronhijalna astma.

U dvadesetom veku stvoreni su inhalatori koji zaustavljaju astmatični napad, ali koji prouzrokuju kardiovaskularnu insuficijenciju. I čovek koji dugo koristi inhalatore, nažalost, može im se desiti akutna srčana insuficijencija.

 

Hormonsko delovanje i njegove posledice

Danas se u inhalatore ubacuju i hormoni. Mislim da nije potrebno objašnjavati šta su to hormoni. Imamo celi niz hormona koji se izradjuju u organima kao šta su štitna žlezda, hipofiza, polni hormoni. I čitav taj lanac funkcioniše u medjusobnoj zavisnosti. Odnosno, hormoni hipofize stimulišu stvaranje hormona štitne žlezde.Hormoni štitne žlezde deluju i na nadbubrežne žlezde i na polne organe, sve je medjusobno povezano.

Kada u organizam unosimo bilo koji sintetički hormon, na primer hormon nadbubrežnu žlezde celokupna mreža hormona se remeti zato šta ga organizam stvara manje. Sintetički hormon ne učestvuje u medjusobno povezanom lancu i organizam počinje odgovarati neodgovarajuće i svi ostali hormoni zbog prisustva viška se počinju menjati. To utiče na polne hormone, hormone štitne žlezde i hipofize, koje se ispoljava promenom vanjskog izgleda. Govorimo o Kušingovom sindromu. Ljudi dobijaju podbulo lice, počinju patiti od gojaznosti, jako se smanjuje imunitet, kosa postaje masna, pojavljuje se perut.  

Sve promene dogadjaju zbog uzimanja hormona. Kod smanjenog imuniteta ljudi su obično podložni svakojakim bolestima. Odnosno, ako danas uklonimo napad, sutra čoveka činimo bolesnim zbog uzimanja hormona, bez obzira na koji način dobijamo te hormone.

Ranije se smatralo da je uzimanje hormona oralno jedna stvar, a njihovo inhaliranje druga stvar. Ni slučajno. Preko sluzokože nosa se takodje apsorbuje ona količina hormona koja može naštetiti organima.

Odnos prema biološkim dodacima

Postoji medicinski registar biološki aktivnih dodataka koji su dozvoljeni i potrebni za prevenciju i rehabilitaciju onih koji boluju od bronhijalne astme. Postoji odredba Ministarstva zdravlja kojom se preporučuju biološki dodaci kao dodatna terapija kod rehabilitacije bolesnika i prevencije bolesti.

Ali, uprkos tome, odnos doktora prema biološkim dodacima je vrlo složen i različit. Kad razgovaraš sa doktorima koje ne zanimaju biološki dodaci, oni kažu: „Biološki dodaci nas ne zanimaju.“

Ali, kako postoje različiti antibiotici, sulfanilamidi (mada je ta grupa preparata sjedinjena istim nazivom), tako postoje i različiti biododaci. „Tiens Tianshi“ biododaci   su u Kini poznati farmaceutski preparati.

Kordiceps je na kineskim klinikama poznati antibiotik. Kod Kineza nema problema sa disbakteriozom, za razliku od nas. Kod njih nema takvog problema kao šta je kandidijaza, koju smo mi sami izazvali upotrebom antibiotika. I jetra im je mnogo zdravija od naše.

Da, imaju i oni za izuzetne situacije aspirin i paracetamol, ali oni sve to primenjuju u krajnjem slučaju, a ne tako da povremeno uzimaju tabletu analgina ili da mesecima posle infarkta piju aspirin za snižavanje koagulacije krvi.

Mogu se jednostavno piti čajevi, ali Vam pripisuju aspirin – to je jednostavnije i lakše.

Za trave koje snižavaju koagulaciju krvi ne znaju svi doktori, šta nije njihova krivica, već krivica naše medicine. To je nevolja celokupne zapadne medicine. Već sam Vam govorila da je na Harvardu formiran Institut integralne medicine radi spajanja metoda zapadne i istočne medicine. Čovek sam odlučuje šta mu je potrebno.

Danas deca imaju tako debele kartone u poliklinikama kakve nemate ni Vi ni Vaši roditelji.

Danas je taj problem postao uobičajen.

Veliki broj trava izaziva alergiju, zato se i javila potreba za stvaranjem bioloških dodataka. Oni su dozirani i tako komponirani da imate tabletu u kojoj je tačno onoliko miligrama koliko je potrebno organizmu.

Ta tableta je već ispitivana na naučnom istraživačkom institutu, sa njom je već izvršeno mnoštvo kliničkih eksperimenata i utvrdjeno je da deluje kao svaki lek.

Vi to treba da znate.

“Ja sam postala hirurg da bih videla rezultate svoga rada. Kada imaš pacijenta i znaš da se nešto mora napraviti. Čoveku uvek treba reći šta se sa njim dogadja, pa će on sam odlučiti šta mu je potrebno.

On želi živeti i mora imati informaciju šta mu može pomoći. I kada vam govore da imate neizlečivu bolest, vi u to ne želite poverovati. Živimo i mislimo da će to trajati večno, a onda ti pročitaju presudu, odnosno ovakvu dijagnozu.

Zbog čega nastaje bronhijalna astma ? Kao prvo, kad postoji neka upala u krv se izbacuju toksini. Prvo šta trebaju napraviti takvi bolesnici je to da očiste organizam.

Za to su potrebni preparati:

1.Antilipidni čaj

 2.Dvostruka celuloza

  1. Biokalcijum koji predstavljaju osnove obnove organizma.

 

U prvoj fazi mi bolesniku stvaramo uslove slične onima kad čovek leži u bolnici pod infuzijom. Ta faza četrdeset dana uzimanja preparata „Tiens“ jednaka je desetodnevnom čišćenju organizma pod infuzijom.

Druga faza – Kordiceps po jednu kapsulu pre spavanja.

Antilipidni čaj potencira, odnosno pojačava delovanje ovih preparata. Na početku vam želim dati jedan savet.

Budite strpljivi i prodjite celokupnu terapiju od poletka do kraja. Ali, ako imate sumnje u pozitivan rezultat, bolje ne počinjite sa terapijom.

Odnos prema lečenju

Ako ćete mesec dana piti Antilipidni čaj, a onda na svakom uglu pričati kako je to glupost, kako vam ne pomaže, takvi nam nisu potrebni. Mi smo vama potrebni, a ne vi nama i to spremni samo za brzi efekat. Nije stvar u tome da se proba, već da se obnavlja. Ako vas neka bolest muči već nekoliko godina, smešno je i pomisliti da ćete za nedelju-dve popraviti svoje zdravlje. Treba znati da na početku terapije može doći do pogoršanja.

Zašto raste temperatura?

Zato šta se organizam bori. Ali i visoka temperatura je loša stvar. Teško je podnosimo, ali treba kroz to proći, organizam se bori. Gusti iscedak iz nosa je takodje loša stvar, ali mi moramo proći i kroz to. I zato, ako ste se prihvatili „popravku“ svoje „kuće“, svog organizma, molim vas, ili dovedite stvar do kraja ili uopšte ne počinjite. Ja sam hirurg, ali hirurgija ne daje takav efekat kao ovi preparati. Ja vidim rezultate i u to jako verujem.Žao mi je kada ĉovek, pošto ispije jednu kesicu kaže da mu je loše.

Prvo, kad je stiglo biti mu loše?

 Način i redosled terapije

 Dakle, druga faza Kordiceps, Biocink i Biokalcijum za mozak. Ako astmatičar uzima inhalatore bez hormona, onda je tromesečna terapija ovim preparatima dovoljna.

Ali, ako ima teži oblik bronhijalne astme, druga faza se nastavlja sve dok se čovek ne prestane gušiti.

To može trajati još jedan mesec, a može i šest meseci.

Ako pacijent uzima hormone, a Kordiceps ima svoje svojstvo da reguliše stvaranje ličnih hormona, onda se posle prve terapije bolesnik mora „skidati“ sa hormona. To jest, ako uzima četiri tablete endokrinog preparata, mora smanjiti dozu za 1/4. Kada popije Kordiceps, ukloni 1/4 doze, a posle dve nedelje smanjuje još za 1/4 doze. Posle dve nedelje još, odnosno količinu hormona treba smanjivati postepeno. Ne sme se odmah prekinuti upotreba hormona jer to može dovesti do letalne krize. Sve se treba raditi polako i sa oprezom. Vaš zadatak je još i da dovedete doktora koji vas leči. Neka bude upućen u to šta uzimate. To je obavezno! Zato šta je on završio medicinski fakultet, pa čak i ako ne izlazi iz okvira ovoga protokola, on je ipak specijalista.

Biocink se uzima tri meseca, a zatim se pravi prekid od tri meseca.

Kordiceps se može uzimati u dugom vremenskom razdoblju. Uz to, Kordiceps ima još jedno važno svojstvo zbog kojega ga Kinezi tako vole – on produžava životni vek.

Dvostruka celuloza se uzima po jedna tableta pre jela. Posle terapije Pošto završite sa svim ovim terapijama, prestaćete koristiti inhalatore. Nećete imati napade, „oslobodili ste se“ hormona.

Ali, to ne znači da ste se za celi život oslobodili bronhijalne astme. Ne zaboravite da su hronične bolesti neizlećive. Uvek se može dogoditi poremećaj, jer je faktor koji je kod nas izazvao bronhijalnu astmu nemoguće ukloniti i niko ne može biti siguran da se neće ponovo pojaviti. Vi udišete isti zrak, radite na istom mestu gde ste radili, isto tako se nervirate. Zato nagomilavanje svih tih faktora ponovo može izazvati napad, i nažalost, nema garancije da se to neće ponovo dogoditi.

Ako ste astmatičar, trebalo bi bar jednom, a još bolje dva puta godišnje, u proleće i u jesen, po mesec dana uzimati Kordiceps po jednu kapsulu dva puta na dan. Ako se razbolite, osećate da ste se prehladili, odmah počnite uzimati Kordiceps po četiri kapsule tri puta na dan. Zapamtite da za vreme prehlade astmatičari ne smeju uzimati antibiotike jer oni često izazivaju bronhijalnu astmu, disbakteriozu i poremećaj funkcije jetre. Ako se vratite uzimanju antibiotika onda ste ponovo na početku. Zato se trudite, ako je to moguće, da ne upotrebljavate antibiotike i hemiju.

Bronhijalna astma kod dece

na crno-beloj fotografiji decak je bolestan i drži pumpicu

U poslednje vreme sve je više dece koja obolevaju od astme. Jako često se bronhijalna astma javlja kod dece posle prehlade. Uzmimo ovakav slučaj: Dete se razboli i doktor mu prepiše biseptol. Posle nekog vremena ono se opet razboli – eritromicin, razboli se treći put – flemoksin. Jednom rečju, svaki put antibiotici su se povećavali po rangu, odnosno pojačavali. Kao posledicu toga dete je sa tri i po godine zaradilo bronhijalnu astmu. Razumete li, ono je prvo imalo laku prehladu, a propisan mu je antibiotik. Kada je ta situacija proanalizirana došlo se do zaključka da su upravo antibiotici doveli do takvog tužnog rezultata. Ovo je karakterističan primer. Dete se prehladilo, počinje uzimati antibiotike, dolazi do poremećaja crevne flore. Poremećena crevna flora stvara alergiju, tako da uz bronhitis ide i alergijska komponenta. Prema tome, imamo infekcijsko-alergijsku astmu, a zatim govorimo o topičnoj astmi. Šta se kod deteta dogodilo i šta treba raditi?

Treba obnavljati crevnu floru.Treba obnavljati funkciju jetre.

Lečenje dece mladje od pet godina

Svakom detetu do pet godina dovoljno je davati  Dečji kalcijum, Spirulinu i Biocink.

Dečji kalcijum po 1/2 kesice pre spavanja.

Spirulinu po jednu tabletu dva puta na dan pre jela ili uz jelo.

Evo jedne zanimljivosti u vezi sa Spirulinom: vršen je eksperiment tako šta su pružali detetu na dlanu i moglo je pojesti koliko želi. Ako želi šest, neka sve pojede, ako želi još, dajte mu, i tako 7 dana. I kada dodje do zasićenja organizma, ono će uzeti onoliko koliko mu je potrebno.

Spirulina je jedinstven preparat. Kod dece sjajno leči disbakteriozu. Zaista leči, nisam napravila lapsus.

Stvar je u tome šta ona stvara takve uslove u crevima pod kojima se počinje razmnožavati vlastita mikroflora. I zato, kada se dete počne oporavljati, ono će samo smanjiti dozu. Spirulina se od godinu dana može davati koliko god dete želi. I ako želi petnaest tableta, dajte mu petnaest. Imali smo u Jekaterinburgu slučaj deteta sa urodjenim pankreatitisom, šta je jako teško obolenje. Ništa šta je dete pojelo praktično se nije varilo. Stalno proliv, povraćanje, prava hipertrofija.  Dete je imalo oko četiri godine. Kada mu je prvi put data Spirulina ono je odjednom pojelo dvanaest tableta. A zatim je sedam dana jelo po dvanaest tableta. Posle sedam dana mu se uspostavila stolica, pojavio apetit i nijednom nije bilo povraćanja. Zatim je počelo uzimati po četiri tablete. Znači, kod dece to funkcioniše na podsvesnom nivou. I ono pije onoliko koliko mu je potrebno. Najvažnije je da mu se to svidja. Naravno, ako leži u pelenama, ne može birati.

Biocink – po jedna kapsula dva puta na dan dok se kod deteta ne poboljša stanje. Minimalno trajanje terapije je četrdeset dana, čak i ako mu je bolje posle dve nedelje. Dva puta godišnje ponovite terapiju Dečjim kalcijumom i još mu dajte po jednu tabletu dva puta dnevno Spiruline. I naravno, kada se dete prehladi ne treba propustiti trenutak da odmah stimulišete organizam.

Znači, navedena šema terapije je za decu do pet godina.

Lečenje starije dece

 

Antilipidni čaj – dve čaše na dan. Preliti kesicu litrom vrele vode i dati detetu da pije dve čaše na dan. Dvostruka celuloza – po ½ tablete dva puta dnevno pre jela, usitniti, rastvoriti u vodi i dati da popije. Dečji kalcijum – ½ kesice pred spavanje

Prvi deo terapije traje četrdeset dana.

Drugi deo terapije

Kordiceps – po 1/2 kapsule dva puta dnevno ili odjednom celu kapsulu.

Biocink – po jednu kapsulu dva puta na dan.

Dečji kalcijum – po 1/3 kesice pre spavanja.

Ako dete ima alergiju, Dečji kalcijum sam poboljšava stanje. Antilipidni čaj takodje uklanja alergijska stanja. Odnosno, ta šema je predvidjena za lečenje alergijskih stanja. Alergije na ove preparate nema, i ako se kod vas pojavi bilo kakav osip, potražite neki drugi uzrok. Osip se može pojaviti posle uzimanja Antilipidnog čaja prvih dana, ali ako se nastavi sa uzimanjem Antilipidnog čaja on prolazi.

Poboljšanje stanja organizma može se dogoditi samo kroz intenziviranje simpotoma bolesti, koji zatim sami po sebi prolaze.

Koristite preparate Tiens JER PRAVE RAZLIKU!

BUDITE ZDRAVI

Ukoliko imate pitanje postavite ga u komentaru ispod

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *