Avokado

Avokado

Avokado je najsavršenije voće zato jer je najbliži majčinom mleku.

Entoni Vilijam.

Kada imate osećaj da ne živite u skladu sa onim što jeste, avokado pomaže da nadjete put sebi. Kod fizičkih problema pomaže da se obnovi želudačna i crevna flora. Njegovo kremasto meso je kao melem za one koji imaju problem sa varenjem. 

jagode u kofici

Jagode

 „Jagode su slatka, nutritivna super sila i super hrana“.  

Entoni Vilijam.

Imaju antiupalno dejstvo zato su veoma dobre u slučaju astme, Hašimoto, reumatoidni artritis, neuropatija, Kronova bolest, lupus…Bogate su vitaminom C , jačaju imuni sistem. Pomažu mršavljenje.

Kamion sa korpom crvenih jabuka

Jabuke

„Imaju antiupalno svojstvo i najbolji je izbor sa kojom god bolešću da ste suočeni“

Entoni Vilijam.

. Antioksidant protiv teških metala.Smiruju sistem, smanjuju broj virusa i bakterija tokom bolesti. Hidriraju na dubokom ćelijksom nivou. Sadrži elektrolite i minerale koji su odlični u stresnim situacijama i nakon vežbanja. 

Diovlja borovnica i ostalo bobičasto voće- malina i kupina

Divlja borovnica i bobičasto voće

„Bobičasto voće je spas u zadnji čas. Njegova najveća snaga potiče od čudesnih boraca protiv slobodnih radikala. Antioksidansi znače život.“

Entoni Vilijam.

Kada se osećate zbunjeno, smušeno, smeteno, zbrkano, rasejano,unezvereno , pobrkanih osećanja ovo voće može da napravi preokret i čuda mogu da se dese.

Tresnje

Trešnje

„Trešnje su najbolji tonik za jetru. Čiste je i podmazuju.“

 Antikancerogene su. Izoštravaju um čisteći creva. Jedne su od najkorisnijih namirnica za endokrini system.  Stimulišu ili suzbijaju apetit, po potrebi. Sadrže aminokiseline koje u tandemu sa  hormonom melatonina daje mozgu i telu zadivljujuće olakšanje od stresa.  

Najčitaniji blog tekstovi

Kopriva

Kopriva

Poglavlje govori o tome kako zla trava koja se ne voli od detinjstva ne samo da šteti ljudima,...