Braonkasto siva kutija sa aronijom i plavom etiketnom na kojoj piše Aronia & Lutein Essential Botanics

Aronia & Lutein Essential botanics Siberian Wellness (Sibirsko zdravlje)

1.040 rsd

 

Aronia i Lutein Siberian Wellness  – prirodna podrška sistemu čula vida prilikom visokog svetlosnog opterećenja i UV-zračenja.

 

Biljni kompleks na bazi antocijanina luteina, borovnice i aronije pruža pouzdanu zaštitu očiju od negativnih efekata ultraljubičastog zračenja i elektronskog zračenja ekrana mobilnih uređaja.

Prirodna zaštita od jakog svetla

Karotenoid lutein, zajedno sa antocijanima iz borovnice i aronije, štiti mrežnjaču i očno sočivo od negativnih efekata prirodnog i veštačkog svetla.

Kvalitet garantuje rezultate!

Proizvod sadrži biljne pigmente-svetlosne filtere u vidu visokotehnoloških standardizovanih ekstrakata koji pružaju maksimalan efekat.

Povoljan format!

Odličan odnos cene i kvaliteta čini proizvod idealnim rešenjem za stalnu upotrebu kako bi se sprečile promene vezane za uzrast i smanjilo opterećenje vidnih organa.

Svakodnevna zaštita vida!

Danas je nemoguće zamisliti život bez računara i pametnog telefona. Gadžeti nam pomažu da rešimo svakodnevne probleme, radimo, učimo i zabavljamo se.

Ali, stalna upotreba elektronskih uređaja, kao i velike količine jakog veštačkog svetla, mogu imati štetan uticaj na oči.

Stalno izlaganje svetlosti dovodi do prekomernog stresa na mrežnjači i povećanog naprezanja sočiva.

Zajedno, ovi faktori dovode do razvoja mnogih poznatih problema sa vidom.

Prirodni svetlosni filteri: antocijanini i lutein mogu pomoći u smanjenju rizika.

Poboljšavaju mikrocirkulaciju i povećavaju antioksidativnu zaštitu, smanjujući naprezanje očiju.

 

U dve kapsule:

– 30% antocijana
Štiti oči od oksidativnog stresa, poboljšava mikrocirkulaciju.

– 40% luteina
Povećava otpornost mrežnjače na jako svetlo i poboljšava oporavak.

Zaštita koju je stvorila priroda!

Biljne komponente se akumuliraju u telu i jačaju zaštitni sloj makule – posebnog dela mrežnjače koji ga štiti od agresivnih uticaja okoline.

Proizvod je ojačan antocijaninom borovnice i aronije (aronije), koji pomaže poboljšanju cirkulacije krvi u sudovima mrežnjače i dodatnoj zaštiti vizuelnih ćelija od starenja i ultraljubičastog zračenja.

Štiteći očno tkivo od slobodnih radikala, koji nastaju u višku pod uticajem svetlosti, antocijanini ubrzavaju obnavljanje vizuelnog pigmenta, što pomaže u održavanju normalne vidne oštrine.

Za one koji:

– provode mnogo vremena na gadžetima;
– puno čitaju;
– vole da uživaju na suncu bez zaštitnih naočara.