Zepter  proizvodi 

Hitozan,

Devojka sa šeširom i naočarima
Roze mali prečišćivač vazduha koji se kači oko vrata

Nosivi sterilizator vazduha - Mion

Myion je inovativni, patentirani, lični sterilizator vazduha – usklađuje sve funkcije u tielu.

Zepter pametne naocare

Zepter Pametne naočare

Vidiš više, razmišljaš brže, osećaš se bolje, donosiš bolje odluke. Hyperlight eyewear sa fulerenom  C 60.

MyionZ crni sa zlatnim prečišćivač vazduha koji se stavlja oko vrata

MyIonZ Pro - Nosivi sterilizator vazduha

Uređaj konstantno emituje preko 20 miliona zdravih negativnih jona po cm3, ima zonu efikasnog delovanja do 50 cm od uređaja i neprekidno se može koristiti više od 24 sata, čime obezbeđuje neograničenu zaštitu tokom celog dana. “štrajkuje”.

Beli Zepter inhalator sa crnim vrhom

Zepter Airplus prenosivi ultrazvučni inhalator

Zepter AirPlus je inovativni, ultrazvučni inhalator s mrežicom. To je prenosiv, priručni aparat koji obezbeđuje efikasnu terapiju sve većoj populaciji dece i odraslih sa hroničnim respiratornim oboljenjima kao što su astma, bronhitis, hronična opstruktivna bolest pluća (HOBP) i upala pluća.

Plavi mali uredjaj za testiranje plodnih i neplodnih dana

Ready for baby

Pomaže u odredjivanju perioda ovulacije 2-3 dana unapred za planiranje porodice, bilo da postoji problem sa začećem ili da ne postoji.  Za prirodnu kontracepciju. Za dijagnostikovanje poremećaja u ciklusu kao i drugih ginekoloških problema kao što su sekundarni sterilitet ili hormonski poremećaj.

Therapy air - prečišćivač vazduha - beo

Therapy air - Prečišćivač vazduha

Therapy Air® iOn je već 7 godina zaredom (od 2016. do 2022.) proglašavan za najbolji prečišćivač vazduha, po oceni nezavisnih nemačkih eksperata. Aprila 2020. godine, prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrđuje da ovaj aparat eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2

Zepter servis - set od crno-blih tanjira

Da vaše večere ostanu zapamćene - Luksuzni setovi za ručavanje

Black & White predstavlja savršen balans oblika i kontrasta: beli porcelan je kao platno za zlatne geometrijske dekoracije na crnoj podlozi. Ova kolekcija na sofisticiran način koristi klasične grčke motive i umerenije dekoracije.

 

slavina za prečišćavanje vode

Prečišćavači vode i slavine

Tehnologija Pearl slavine sa tri izvoda – integralni deo Zepter sistema za vodu – omogućava jednostavno i lako korišćenje prečišćene vode za piće ili standardne mešavine hladne i tople vode iz gradskog vodovoda. Funkcije slavine su nezavisne i apsolutno je nemoguće mešanje dve vrste vode.

Zlatne boje prečišćivač vode

Prečišćavači vode Edel wasser

 Kompaktan i jednostavan za montažu, Edelwasser bez upotrebe električne energije eliminiše nečistoće iz vode pomoću 5-stepenog sistema filtera na principu reverzne osmoze, u skladu sa najstrožim standardima kvaliteta. Dozvolite našoj najsavremenijoj smart tehnologiji da obavi prljav posao i uživajte u čistoj i zdravoj vodi – instalirajte naš aparat na radnom stolu u kuhinji ili na bilo kom drugom mestu po vašem izboru

Crni usisivač

Zepter usisivač - Tutoluxo 6 SB Plus

Kompletan sistem za čišćenje 6 u 1 sa 3 patentirana sistema i 4 filtera pruža izuzetno zadovoljstvo prilikom čišćenja. TUTTOLUXO  je bolji od klasičnog usisivača, sa šest funkcija koje obuhvataju: usisavanje sa vodenim filterom (suvo i usisavanje tečnosti); čišćenje pomoću pare i dezinfekcija; istovremeno čišćenje pomoću pare i usisavanje; profesionalno peglanje pomoću pare; prečišćavanje vazduha sa aromaterapijom i vlaženje vazduha.

 

 

Zepter metalno posudje serpe, lonci, cinije i poklopci

Posudje za zdravo kuvanje

 

 Superiorni metal 316L,  akutermno kompaktno dno i specijalan dizajn garantuju pripremu zdrave hrane na niskim temperaturama.

Vacsy staklena pravougaona posuda sa zelenim poklopcem

Zepter Vacsy setovi

Predstavljamo vam najefikasniji u svetu, dugotrajan set staklenih posuda za vakuumiranje hrane. Bez obzira da li pripremate, čuvate ili servirate hranu, VacSy® ispunjava vaše potrebe. Posude predstavljaju deo VacSy® sistema za čuvanje hrane, koji postupkom uklanjanja vazduha iz posude sprečava kvarenje hrane izazvano mikroorganizmima, kao što su buđ i bakterije. Izrađene su od stakla, koje obezbeđuje maksimalnu čistoću i ne ugrožava životnu sredinu, a namenjene su za čuvanje raznih namirnica.

 

Zepter mikser

Multifunkcionalni mikser MIxsy

 

mixSy® mikser, konstruisan u Švajcarskoj. Štedi vam vreme i dosadjivanje dok mutite jer radi velikom brzinom. Ima 4 funkcije pa ćete moći njime da mutite jer ima 2 vrste mutilica, da seckate i režete.

Devojka drzi bioptron lampu uperenui ka svom licu u predelu ispod uha

Zepter Biptron lampa

Revolucionarni medicinski aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno lečenje i prevenciju kod značajnog broja medicinskih stanja, kao što su: akne, rane, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd. Takođe se koristi i za borbu protiv znakova starenja. Tretmani BIOPTRON medicinskom svetlošću u trajanju od 5 do 10 minuta, dva puta dnevno, ubrzavaju izlečenje.

Beli prečišćivač vazduha - Therapy air smart

Prečišćivač vazduha Therapy Air Smart

Najefikasniji sistem za prečišćavanje vazduha najnovije generacije – spoj dokazane HEPA tehnologije, snage negativnih jona i UV-C svetlosti. Superioran „all-in-one“ sistem za filtriranje uklanja 99,9% štetnih čestica, patogena i zagađujućih gasova iz vazduha.

Novembra 2021. godine, prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrđuje da ovaj aparat eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2.